Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Actionkamera med 5K-video och dubbla skärmar

GoPro Hero 9 Black

  Art.nr: 1014412
 • 20 MP-foton & 5K-video
 • Bakre pekskärm + främre färgdisplay
 • 30% längre batteritid
 • HyperSmooth 3.0 bildstabilisering
 • Horisontutjämning
4 490:-

Delbetala från 413:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Välkomna GoPro HERO9 till familjen som ligger i absoluta toppskiktet av actionkameror. Med HERO9 kan du filma i hela 5K-upplösning och ta knivskarpa actionfoton på 20 megapixlar. En helt ny färgskärm på framsidan med förhandsvisning i realtid gör det enklare att komponera din selfiebild/video och funktioner som HyperSmooth 3.0 bildstabilisering ger dina filmer ett proffsigt intryck. Ett kraftfullare batteri ger dig mer tid mellan laddningarna och ett modulsystem ger dig oändliga möjligheter och kreativa alternativ. GoPro HERO9 är en actionkamera för dig som vill ha det bästa.

Vad skiljer HERO9 mot HERO8?

Så vad är nytt och vad skiljer GoPro Hero9 mot föregångaren Hero8? GoPro har gjort en hel del uppgraderingar där den klart mest avgörande och största uppgraderingen är färgdisplayen på framsidan av kameran som förenklar komponering vid selfiebilder och -videos. GoPro har även ökat på sensorn från 12 till 20 megapixlar och låter dig nu filma i hela 5K-upplösning. Batteriet har fått längre livstid och bildstabiliseringen tar ännu ett steg uppåt. Bland nya funktioner ser vi schemalagd inspelning, HindSight och Horisontutjämning. Se PDF under Tekniska specifikationer och läs mer om funktionerna nedan. 

GoPro HERO9

Filma i otroliga 5K 

För första gången i en GoPro-kamera kan du fånga dina upplevelser i otroliga 5K-upplösning med HERO9. Spela in fantastiska videor med upplösning i upp till 5K, perfekt för att behålla alla detaljer även vid inzoomning. HERO9 Black har en ny sensor på 23,6 MP som är ett riktigt kraftpaket. Den ger verklighetstrogen bildskärpa, jämna rörelser och horisontutjämning i kameran som alltid imponerar.

Välj mellan att filma i 5K i 30 b/s, 4K i 60 b/s, 2,7K i 120 b/s, 1 440p i 120 b/s eller 1080p i 240 b/s. Tack vare den höga bildfrekvensen kan du sakta ner tiden med slowmotion. Fånga episka filmsekvenser på 1080 p och 240 b/s. Tillsammans med  HyperSmooth 3.0-stabilisering kan kameran leverera upp till 8x slowmotion.

Dubbla skärmar

Den nya, större bakre pekskärmen med pekzoom på HERO9 Black är lätt att använda och navigera med i menyerna. Du kan till exempel komponera din bild, spela upp videoklipp eller ta en selfie i HERO-läget. 

Skärmen på framsidan av kameran har uppgraderats till en helt ny färgskärm som ger förhandsvisning i realtid för enkel inramning och komponering - perfekt för att få till en bättre selfiebild eller -video. och den helt nya främre skärmen gör det enkelt att komponera och styra kameran intuitivt.

GoPro Hero9 actionkamera har dubbla displayer - en på baksidan och en på framsidan

Liten och smidig tack vare vikbart fäste

Du behöver inte längre bära runt på en separat ram. Tack vare det vikbara monteringsfästet på undersidan av din actionkamera kan du enkelt och snabbt byta fäste vid behov. Fäll bara in det igen för en liten och komptakt design som passar perfekt i jackfickan. Du kommer även åt att byta batteriet betydligt smidigare genom den nya sidoluckan. 

Perfekt foto med LiveBurst

Ibland går det undan, och det kan vara svårt att pricka just det rätta ögonblicket man vill fånga på stillbild. Funktionen LiveBurst spelar in 1,5 sekunder före och efter du tar bilden så att du ska kunna välja den bästa enskilda bildrutan för att få det perfekta fotot. Eller varför inte välja hela klippet och få en superhäftig video som du enkelt och smidigt kan dela?

Stående orientering

Ta foton och spela in video i stående orientering, perfekt för Snapchat och Instagram Stories.

USB-C-överföring till Android-enheter

Överför bilder och videor snabbt via USB-C-kabel. Perfekt när du vill ha den där traditionella anslutningen. Kompatibel med Android-enheter.

HyperSmooth 3.0

Upplev en ultimat stabilitet med vår mest avancerade videostabilisering någonsin. HyperSmooth 3.0 ger horisontutjämning i kameran och en boost i alla inställningar.

Horisontutjämning

Ytterligare en nyhet i GoPro HERO9 är horisontutjämning. Horisontutjämning i kameran gör att fotot blir rakt och stabilt tack vare det nya digitala objektivet för linjärt + horisontutjämning. Kameran klarar av upp till 45% lutning.

Horisontutjämning i GoPro HERO9 gör horisonten rak

HindSight

HindSight är ytterligare en ny funktion i HERO9, som är framtaget för att du aldrig ska missa aldrig ett ögonblick igen. Den här kraftfulla nya funktionen börjar spela in video 30 sekunder innan du trycker på inspelningsknappen. Tänk dig att ditt lilla fotbollsproffs gör mål för första gången. Hon gör sin segergest när du trycker på inspelningsknappen. HindSight spelar in 30 sekunder innan du trycker på slutarknappen – och allt därefter – tills du slutar spela in.

Timer och schemaläggning

Med schemalagt inspelning kan du schemalägga starttiden för bilden i förväg. Inspelningslängd gör att du kan välja hur länge HERO9 Black ska spela in innan den stoppas automatiskt.

Ta plats i gruppfotot – eller gruppvideon. Timern gör det enkelt att ta en GoPro-selfie eller samla hela gänget i bild.

SuperPhoto, HDR och RAW

HERO9 är en mångsidig actionkamera som låter dig föreviga dina minnen genom både film och fantastiska stillbilder. Du kan ta stillbilder i 20 mp och med hjälp av SuperPhoto får du den bästa möjliga bilden automatiskt optimerad genom användning av HDR, brusreducering och nyansmappning. Dina bilder blir levande och dynamiska med en ökad konstrast och ett bredare färgomfång. Återupplev minnet av en fantastiskt solnedgång precis som du upplevde den just där och då - utan att tappa detaljer i ljusa och mörka områden och utan en ansträngande bildbearbetning i efterhand. Med hjälp av RAW-formatet får du även en stor flexibilitet vad gäller exempelvis redigering och i HERO9 är RAW kompatibelt med både intervallfoto och serietagning.

Ta det perfekta fotot med LiveBurst - en smart funktion i GoPro Hero9 actionkamera

TimeWarp 3.0 

Funktionen TimeWarp har uppdaterats till 3.0 och gör att du kan ta förtrollande intervallfoton när du kör längs vägen, promenerar eller rör dig på annat sätt. TimeWarp 3.0 stannar tiden och bevarar ögonblicken. Speed Ramp är en ny funktion där du kan välja verklig hastighet (nu med ljud) eller halverad hastighet vid inspelning.

Kraftfullt batteri

Fånga mer ögonblick och filma mer med det nya kraftfullare batteriet på hela 1720 mAh, vilket ger 30% längre batteritid än HERO8. Perfekt för hektiska dagar när man inte hinner pausa för att ladda batteriet. Det ger dessutom kameran tillräckligt med kraft även när det är kallt.

Med alla tillbehör till GoPro Hero9 actionkamera kan du ta bilder som annars vore omöjligt

”GoPro, ta foto”

Styr kameran med rösten med 14 röstkommandon som ”GoPro ta foto”. Till och med när kameran är avstängd kan du säga ”GoPro sätt på”. HERO9 Black förstår engelska (amerikansk, brittisk, australisk och indisk), kinesiska (mandarin), franska, tyska, italienska, japanska, koreanska, portugisiska (brasiliansk), ryska, spanska (europeisk och amerikansk) och svenska.

Genom sol, vind och vatten

Du kan bekymmersfritt använda din nya robusta actionkamera oavsett väder. GoPro HERO9 är vattentät direkt ur kartong och tas ner till ett djup på 10 meter utan extra tillbehör. Skulle du vilja dokumentera djupare dykningar finns undervattenshus som separat tillbehör att komplettera med.

Ta med din GoPro ner i djupet och fånga dina äventyr under ytan

Webbkamera-funktion och livestreaming i 1080p 

Låt vännerna där hemma se när du kastar dig ut från ett flygplan, gör en 360 på skidor eller se när du susar ner för berget på cykel. Med HERO9 kan du dela med dig av dina upplevelser direkt när det händer. Du kan streama i knivskarp 1080p i sociala medier, få HyperSmooth-stabilisering när du sänder via GoPro-appen och även spara ditt inspelade material på minneskortet så att du kan kolla in det senare. 

Du kan också använda HERO9 Black som en webbkamera till datorn för att sända i 1080p i Full HD. Använd GoPro-fästen för att montera webbkameran på bästa sätt.

HERO9 Black-moduler 

Fota världen med 45 kompatibla fästen och tillbehör, inklusive moduler för att skapa ditt bärbara HERO9 Black-kraftpaket. För dig som är en aktiv vloggare eller blivande kreatör öppnas en helt ny värld med mediamodulen och displaymodulen som tillval. GoPro kommer med snabbanvända tillbehör som exempelvis blixtar, mikrofoner och LCD-skärmar för att ge dig oändliga fotomöjligheter. GoPro HERO9 är även kompatibel med tidigare lanserade tillbehör - se PDF under Tekniska specifikationer. Du kan använda över 45 kompatibla fästen och tillbehör, bland annat ett brett utbud av moduler, till att anpassa HERO9 Black och spela in i spännande nya perspektiv.
HERO9 är ej kompatibel med Karma-drönaren och Karma Grip.

GoPro-appen

Via appen kan du fjärrstyra din kamera, starta och avsluta inspelningar samt överföra dina tagna bilder. Du kan dessutom redigera enstaka eller flera klipp för att sedan dela dem direkt - allt från din telefon. Enkelt och smidigt.

För extra säkerhet och ultimat trygghet över dina bilder kan du köpa till en GoPro Plus-prenumeration för att säkerhetskopiera alla bilder och videor till molnet – automatiskt. Månadskostnad tillkommer. 

I förpackningen

 • HERO9 Black-kamera 
 • Bärväska 
 • Uppladdningsbart batteri 
 • Böjt häftfäste 
 • Monteringsspänne + tumskruv 
 • USB-C-kabel
GoPro HERO9 Black actionkamera med monteringsspänne och tumskruv