Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Effektiv stabilisering för GoPro HERO5/6/7 Black

GoPro Karma Grip without case

  Art.nr: 1002031
 • Handhållet stativ med stabilisator
 • Knappar för kamerafunktioner
 • Kan monteras på GoPro-kompatibla fästen
 • OBS! GoPro-kamera ingår ej

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Gå, spring och hoppa - Karma Grip ser till att din GoPro-kamera hålls stadig utan att orsaka skakiga filmer, vilket ger ett proffsigare resultat som är behagligare att titta på. Ett fäste (harness) för GoPro HERO5/6/7 Black ingår och Karma Grip är ett perfekt komplement till din actionkamera som kommer ge dig snyggare och proffsigare filmer. Greppet har knappar för att styra kameran, och en monteringsring ingår för att sätta stabilisatorn på övriga GoPro-fästen.

Fäste för HERO ingår

Ett fäste (harness) för GoPro HERO5/6/7 Black ingår, men Karma Grip kan även användas med Hero4 Black + Silver (fäste säljes separat).

Få proffsigare filmer

Oavsett om du ska iväg på ditt livs äventyrsresa med spännande aktiviteter, eller mest filmar barnen och husdjuren hemma så kommer Karma Grip ge ett fantastiskt lyft av resultatet. Skakiga och hoppiga filmer är jobbiga att titta på, och att få jämnare och följsammare filmer är skillnaden från en amatörfilmning till ett betydligt proffsigare resultat.

Det drygt 20 cm långa handtaget är greppvänligt och lätt att hålla i och stabiliseringsfästet håller kameran stadig hur du än vrider och vänder handtaget. Du kan gå, springa, cykla - Karma Grip håller filmen stadig utan att skaka eller hoppa.

Karma Grip

Knappar som styr kameran

Karma Grip och fästet för kameran kopplas ihop med HERO5/6/7 Black så du kan styra kameran från handtaget på Karma Grip. På handtaget finns behändiga knappar för av/på, starta/stoppa inspelning, välja läge samt för att tagga dina favoritinspelningar. 

Löstagbar stabilisator

Själva stabilisatorn / gimbal går att koppla loss från handtaget, och tack vare medföljande monteringsring kan du använda den ihop med en mängd andra GoPro-kompatibla tillbehör. Det gör att du kan få stadiga filmer även när du exempelvis monterar kameran på en bröstsele eller en hjälm under ridturen, cyklingen eller skidåkningen. Den perfekta lösnignen för att få stadig, proffsig film och ändå ha händerna fria.

Batteri

Kontakten mellan stabilisatorn och actionkameran gör också att HERO5/6/7 Black kan dra nytta av det inbyggda batteriet i Karma Grip. Handtaget laddas upp av via medföljande USB-C-kabel och GoPro-kameran laddas sedan av Karma-batteriet.

I förpackningen

 • Karma Grip handtag
 • Stabilisator
 • HERO5/6-fäste
 • USB C-kabel
 • Handledsrem
 • Fästrem (vid montering på GoPro-fästen)
 • Monteringsring
GoPro Karma Grip medföljande tillbehör - vattentålig väska

Specifikationer

Stabilisator / gimbal

 • Mått: 149 x 109 x 83 mm
 • Vikt: 242 g

Handtag

 • Mått: 205 x 43 x 43 mm
 • Vikt: 245 g
 • Volt: 5-15 V, 3 A
 • Batteritid: 1 tim 45 min
 • Laddtid: 6 timmar (standard 1 A), 2 timmar (supercharger)

Komplettera ditt köp

(1 st)
 • Håll ute fukt, smuts och förvara säkert
 • Formgiven insida efter Karma Grip
 • Lätt hantering med låg vikt på 299 gram

199:-

1002031 GoPro GoPro Karma Grip without case AGIMB-004-FS Gå, spring och hoppa - Karma Grip ser till att din GoPro-kamera hålls stadig utan att orsaka skakiga filmer, vilket ger ett proffsigare resultat som är behagligare att titta på. Ett fäste (harness) för GoPro HERO5/6/7 Black ingår och Karma Grip är ett perfekt komplement till din actionkamera som kommer ge dig snyggare och proffsigare filmer. Greppet har knappar för att styra kameran, och en monteringsring ingår för att sätta stabilisatorn på övriga GoPro-fästen. Fäste för HERO ingår Ett fäste (harness) för GoPro HERO5/6/7 Black ingår, men Karma Grip kan även användas med Hero4 Black + Silver (fäste säljes separat). Få proffsigare filmer Oavsett om du ska iväg på ditt livs äventyrsresa med spännande aktiviteter, eller mest filmar barnen och husdjuren hemma så kommer Karma Grip ge ett fantastiskt lyft av resultatet. Skakiga och hoppiga filmer är jobbiga att titta på, och att få jämnare och följsammare filmer är skillnaden från en amatörfilmning till ett betydligt proffsigare resultat. Det drygt 20 cm långa handtaget är greppvänligt och lätt att hålla i och stabiliseringsfästet håller kameran stadig hur du än vrider och vänder handtaget. Du kan gå, springa, cykla - Karma Grip håller filmen stadig utan att skaka eller hoppa. Knappar som styr kameran Karma Grip och fästet för kameran kopplas ihop med HERO5/6/7 Black så du kan styra kameran från handtaget på Karma Grip. På handtaget finns behändiga knappar för av/på, starta/stoppa inspelning, välja läge samt för att tagga dina favoritinspelningar.  Löstagbar stabilisator Själva stabilisatorn / gimbal går att koppla loss från handtaget, och tack vare medföljande monteringsring kan du använda den ihop med en mängd andra GoPro-kompatibla tillbehör. Det gör att du kan få stadiga filmer även när du exempelvis monterar kameran på en bröstsele eller en hjälm under ridturen, cyklingen eller skidåkningen. Den perfekta lösnignen för att få stadig, proffsig film och ändå ha händerna fria. Batteri Kontakten mellan stabilisatorn och actionkameran gör också att HERO5/6/7 Black kan dra nytta av det inbyggda batteriet i Karma Grip. Handtaget laddas upp av via medföljande USB-C-kabel och GoPro-kameran laddas sedan av Karma-batteriet. I förpackningen Karma Grip handtagStabilisatorHERO5/6-fästeUSB C-kabelHandledsremFästrem (vid montering på GoPro-fästen)Monteringsring Specifikationer Stabilisator / gimbalMått: 149 x 109 x 83 mmVikt: 242 gHandtagMått: 205 x 43 x 43 mmVikt: 245 gVolt: 5-15 V, 3 ABatteritid: 1 tim 45 minLaddtid: 6 timmar (standard 1 A), 2 timmar (supercharger) GoPro 3690 SEK 3690 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Kamera & Foto
 3. Actionkamera
 4. GoPro