Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Actionkamera med 4K-video och undervattenshus

Rollei Actioncam 4S Plus

  Art.nr: 1012202
 • 2" TFT-skärm
 • Filma i 4K-upplösning
 • Vattentät med undervattenshus
 • Kontrollera kameran via app
 • Upp till 70 min batteritid

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Rivstarta med din motorcross i leran, fånga häftiga hopp i skidbacken eller dyk ner i havets djup med ett undervattenshus på din kamera. Med actionkameran Rollei Actioncam 4S Plus kan du fånga alla dina spännande äventyr, både i vatten och på land, i 4K-upplössning med 30 bilder per sekund. 

Koppla upp via WiFi

Koppla upp din actionkamera från Rollei till ditt WiFi för att kunna ta del av smidiga redigeringsmöjligheter. Via Rolleis app för Android och iOS kan du enkelt fånga och redigera både filmer och bilder direkt från din mobiltelefon.

Vattentät med undervattenshus

Rollei Actioncam 4S Plus är vattentät ner till 40 meter med det medföljande undervattenshuset. Klä på dig actionkamera från Rollei med skyddsutrustningen och upptäckt havets djup.

Lång batteritid

Det medföljande, uttagbara Li-Ion-batteriet har en styrka på 750 mAh och låter dig spela in dina äventyr i upp till 70 minuter. Om du väljer en lägre upplösning får du en längre batteritid. 

Titta även på

(0 st)
 • Filma i 4K-upplösning
 • 2" TFT-skärm
 • Vattentät ner till 10 meter

890:-

Titta även på

(0 st)
 • Filma i 4K-upplösning
 • 2" TFT-skärm
 • Vattentät ner till 10 meter

890:-

1012202 Rollei Rollei Actioncam 4S Plus 40325 Rivstarta med din motorcross i leran, fånga häftiga hopp i skidbacken eller dyk ner i havets djup med ett undervattenshus på din kamera. Med actionkameran Rollei Actioncam 4S Plus kan du fånga alla dina spännande äventyr, både i vatten och på land, i 4K-upplössning med 30 bilder per sekund.  Koppla upp via WiFi Koppla upp din actionkamera från Rollei till ditt WiFi för att kunna ta del av smidiga redigeringsmöjligheter. Via Rolleis app för Android och iOS kan du enkelt fånga och redigera både filmer och bilder direkt från din mobiltelefon. Vattentät med undervattenshus Rollei Actioncam 4S Plus är vattentät ner till 40 meter med det medföljande undervattenshuset. Klä på dig actionkamera från Rollei med skyddsutrustningen och upptäckt havets djup. Lång batteritid Det medföljande, uttagbara Li-Ion-batteriet har en styrka på 750 mAh och låter dig spela in dina äventyr i upp till 70 minuter. Om du väljer en lägre upplösning får du en längre batteritid.  Actionkamera 490 SEK 490 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Kamera & Foto
 3. Actionkamera