Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Actionkamera med stöd för 4K-upplösning och fjärrkontroll

Rollei ActionCam 550 Touch

  Art.nr: 1005236
  • Vattentätt skyddshölje klarar ner till 40 meters djup
  • Bildstabilisering med integrerad gyrosensor
  • 2-tums pekskärm och 160° vidvinkel-lins
  • Inbyggd WiFi med upp till 10 meters räckvidd
  • Filmar i 4K (3840x2160) @30 fps

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Actioncam 550 Touch från Rollei är en ultrakompakt och smidig actionkamera med pekskärm och integrerad 6-axlad gyrosensor för effektiv bildstabilisering. Kameran har imponerande specifikationer som passar utmärkt för spela in både avancerade och enklare videos i utmärkt 4K-kvalitet med upp till 30 bilder per sekund - även under utmanande förhållanden. Du kan även välja 1080p Full HD-upplösning med en hastighet av 60 bilder per sekund samt 720p med 120 bilder per sekund. 

Din nya actionkamera kan även bli din din följeslagare under vatten ner till 40 meters djup tack vare det medföljande vattentäta skyddshöljet.

160° vidvinkellins och bildstabilisering

Vinkellinsen fångar allt inom 160 grader och med den integrerade gyrosensorn möjliggörs en effektiv bildstabilisering även vid inspelning av extremare aktiviteter. Actioncam 550 lagrar bilder och filmer på ett valfritt microSD-kort med en kapacitet på upp till 64 GB (klass 10). Du kan ladda litiumjonbatteriet direkt med den medföljande USB-kabeln. Strömmen i 1100 mAh-batteriet är tillräckligt för en 120 minuters inspelningstid i Full HD och 90 minuter i 4K-upplösning. 

Fånga högkvalitativa stillbilder

Utöver att spela in video i hög upplösning kan du även ta högkvalitativa stillbilder med din actionkamera. Bildmaterial sparas i jpeg-format och bilderna i 14 megapixel imponerar tack vare linsens höga kvalitet och ett bländarvärde på f2,5 som ger en bra mängd med ljusinsläpp för snabb slutartid.

Pekskärm för snabb hantering

Rollei Actioncam 550 Touch kommer med en 2-tums pekskärm så man snabbt kan se bilder eller videor man har tagit och även samtliga kamerafunktioner med ett enkelt tryck på touch-skärmen. Den tydliga och ljusstarka displayen är även lätt att läsa under begränsade ljusförhållanden. 

Flera tillbehör medföljer

Till Actioncam 550 Touch medföljer det ett utbytbart batteri, ett vattentätt kamerahus, två vidhäftande fästen med pålitligt 3M-klister och en tumskruv för att montera kameran med dess skyddshölje på valfritt fäste. Du får även med en praktisk fjärrkontroll så att du enkelt kan starta videoinspelningen eller ta bilder när du befinner dig inom 10 meters räckvidd från din kamera. Ha den i fickan eller fäst den på din handled likt ett armbandsur och ha full kontroll över din kameras inspelningsmöjligheter.

WiFi för användning din mobil som skärm

Tack vare WiFi kan du synka din kamera med din smartphone för att använda som större liveview-skärm eller med fjärrstyrning av kameran eller om du vill konfigurera den. Välj mellan olika format eller inspelningslägen direkt i appen.

1005236 Rollei Rollei ActionCam 550 Touch 40320 Actioncam 550 Touch från Rollei är en ultrakompakt och smidig actionkamera med pekskärm och integrerad 6-axlad gyrosensor för effektiv bildstabilisering. Kameran har imponerande specifikationer som passar utmärkt för spela in både avancerade och enklare videos i utmärkt 4K-kvalitet med upp till 30 bilder per sekund - även under utmanande förhållanden. Du kan även välja 1080p Full HD-upplösning med en hastighet av 60 bilder per sekund samt 720p med 120 bilder per sekund.  Din nya actionkamera kan även bli din din följeslagare under vatten ner till 40 meters djup tack vare det medföljande vattentäta skyddshöljet. 160° vidvinkellins och bildstabilisering Vinkellinsen fångar allt inom 160 grader och med den integrerade gyrosensorn möjliggörs en effektiv bildstabilisering även vid inspelning av extremare aktiviteter. Actioncam 550 lagrar bilder och filmer på ett valfritt microSD-kort med en kapacitet på upp till 64 GB (klass 10). Du kan ladda litiumjonbatteriet direkt med den medföljande USB-kabeln. Strömmen i 1100 mAh-batteriet är tillräckligt för en 120 minuters inspelningstid i Full HD och 90 minuter i 4K-upplösning.  Fånga högkvalitativa stillbilder Utöver att spela in video i hög upplösning kan du även ta högkvalitativa stillbilder med din actionkamera. Bildmaterial sparas i jpeg-format och bilderna i 14 megapixel imponerar tack vare linsens höga kvalitet och ett bländarvärde på f2,5 som ger en bra mängd med ljusinsläpp för snabb slutartid. Pekskärm för snabb hantering Rollei Actioncam 550 Touch kommer med en 2-tums pekskärm så man snabbt kan se bilder eller videor man har tagit och även samtliga kamerafunktioner med ett enkelt tryck på touch-skärmen. Den tydliga och ljusstarka displayen är även lätt att läsa under begränsade ljusförhållanden.  Flera tillbehör medföljer Till Actioncam 550 Touch medföljer det ett utbytbart batteri, ett vattentätt kamerahus, två vidhäftande fästen med pålitligt 3M-klister och en tumskruv för att montera kameran med dess skyddshölje på valfritt fäste. Du får även med en praktisk fjärrkontroll så att du enkelt kan starta videoinspelningen eller ta bilder när du befinner dig inom 10 meters räckvidd från din kamera. Ha den i fickan eller fäst den på din handled likt ett armbandsur och ha full kontroll över din kameras inspelningsmöjligheter. WiFi för användning din mobil som skärm Tack vare WiFi kan du synka din kamera med din smartphone för att använda som större liveview-skärm eller med fjärrstyrning av kameran eller om du vill konfigurera den. Välj mellan olika format eller inspelningslägen direkt i appen. Actionkamera 3,2 4 990 SEK 990 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Kamera & Foto
  3. Actionkamera