Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

4 olika DJI Osmo Pocket ND-filter med förvaringsask

DJI Osmo Pocket ND Filter Set Part 7

  Art.nr: 1007825
  • Praktisk magnetlåsning och förvaring
  • 4 separata filter
  • ND4-, ND8-, ND16- och ND32-filter som reducerar ljusinsläpp

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Osmo Pocket ND Filter Set från DJI har fyra olika och neutrala täthetsfilter som fäster magnetiskt på linsen av din DJI Osmo Pocket gimbal. Dessa ND-filter minskar mängden med ljus som kommer in i linsen för att hjälpa dig att få en bättre bild vid olika ljusförhållanden. 

Satsen innehåller ND4-, ND8-, ND16- och ND32-filter, vilket skär ljuset med 2, 3, 4 och 5 stopp som ger dig mer kontroll över bländare och exponeringstid. Du kan använda dem omväxlande i mulet, lätt molnigt, ljust och extremt ljusa förhållanden för att förbättra bilden i både foto- och videomaterial.

Lätt att montera och praktisk förvaring

Det magnetiska fästet gör det lättare att snabbt byta ett till ett annat för att prova olika alternativ beroende på ljussättningen. När du är klar med det du vill använda i den aktuella situationen byter du enkelt ut det och förvarar de du inte använder i den praktiska förvaringsasken.

1007825 DJI DJI Osmo Pocket ND Filter Set Part 7 CP.OS.00000009.01 Osmo Pocket ND Filter Set från DJI har fyra olika och neutrala täthetsfilter som fäster magnetiskt på linsen av din DJI Osmo Pocket gimbal. Dessa ND-filter minskar mängden med ljus som kommer in i linsen för att hjälpa dig att få en bättre bild vid olika ljusförhållanden.  Satsen innehåller ND4-, ND8-, ND16- och ND32-filter, vilket skär ljuset med 2, 3, 4 och 5 stopp som ger dig mer kontroll över bländare och exponeringstid. Du kan använda dem omväxlande i mulet, lätt molnigt, ljust och extremt ljusa förhållanden för att förbättra bilden i både foto- och videomaterial. Lätt att montera och praktisk förvaring Det magnetiska fästet gör det lättare att snabbt byta ett till ett annat för att prova olika alternativ beroende på ljussättningen. När du är klar med det du vill använda i den aktuella situationen byter du enkelt ut det och förvarar de du inte använder i den praktiska förvaringsasken. Tillbehör actionkamera 4 1 599 SEK 599 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Kamera & Foto
  3. Actionkamera
  4. Tillbehör actionkamera