Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Fånga material i nya perspektiv med teleskophandtag

GoPro El Grande

  Art.nr: 245109
  • Teleskop-handtag med GoPro-fäste
  • Förläng upp till 97 cm
  • Vattentät design med stomme i aluminium
  • Greppvänlig yta och form

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nå nya höjder och vinklar med El Grande Selfiestick

El Grande från GoPro låter dig montera din actionkamera i änden för att sedan förlänga handtaget upp till 97 cm för att enkelt kunna filma dig själv som selfie-pinne eller din omgivning ur nya perspektiv. Du justerar enkelt vinkeln i 360° som du vill att kameran skall riktas åt och med HERO5 och HERO6 styr du även kamerans grundfunktioner som start och stopp gällande filmning med rösten så du inte behöver tänka på att den i utfällt läge blir omständlig att hantera.

Hållbart designad och vattentålig men även fullt kompatibelt med Karma Grip-stabilisatorn som illustreras nedanför. Med ökad stabilisering och nivellering fångar du ytterligare följsamt och stadigt resultat på ett säkert och stadigt sätt för din kamera.

245109 GoPro GoPro El Grande AGXTS-001-EA Nå nya höjder och vinklar med El Grande Selfiestick El Grande från GoPro låter dig montera din actionkamera i änden för att sedan förlänga handtaget upp till 97 cm för att enkelt kunna filma dig själv som selfie-pinne eller din omgivning ur nya perspektiv. Du justerar enkelt vinkeln i 360° som du vill att kameran skall riktas åt och med HERO5 och HERO6 styr du även kamerans grundfunktioner som start och stopp gällande filmning med rösten så du inte behöver tänka på att den i utfällt läge blir omständlig att hantera. Hållbart designad och vattentålig men även fullt kompatibelt med Karma Grip-stabilisatorn som illustreras nedanför. Med ökad stabilisering och nivellering fångar du ytterligare följsamt och stadigt resultat på ett säkert och stadigt sätt för din kamera. Tillbehör actionkamera 1 1 399 SEK 399 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Kamera & Foto
  3. Actionkamera
  4. Tillbehör actionkamera