Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Flytkudde till GoPro HERO Session

GoPro Floaty

  Art.nr: 238326
  • Passar alla HERO Session
  • Håller kameran flytande
  • Skyddande stoppning
  • Lätt att upptäcka
  • Perfekt för snorkling, surfing och andra vattenaktiviteter

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

GoPro ARFLT-001 Floaty för HERO Session är ett lättupptäckt, flytande skal till din actionkamera. Det mjuka och stötabsorberande materialet skyddar din kamera samtidigt som du har full åtkomst till avtryckarknappen. Floaty är den perfekta följeslagaren när du vill filma i och omkring vatten, exempelvis snorkling, surfing och wakeboarding.

Medföljande säkerhetssnöre och självhäftande monteringsplatta gör att du även kan filma i de mest extrema situationer utan att oroa dig för din kamera.

238326 GoPro GoPro Floaty ARFLT-001 GoPro ARFLT-001 Floaty för HERO Session är ett lättupptäckt, flytande skal till din actionkamera. Det mjuka och stötabsorberande materialet skyddar din kamera samtidigt som du har full åtkomst till avtryckarknappen. Floaty är den perfekta följeslagaren när du vill filma i och omkring vatten, exempelvis snorkling, surfing och wakeboarding. Medföljande säkerhetssnöre och självhäftande monteringsplatta gör att du även kan filma i de mest extrema situationer utan att oroa dig för din kamera. Tillbehör actionkamera 99 SEK 99 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Kamera & Foto
  3. Actionkamera
  4. Tillbehör actionkamera