Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Resepaket med praktiska GoPro-tillbehör

GoPro resepaket

  Art.nr: C441_1
 • Lämpligt för GoPro HERO 5/6/7 Black
 • Praktiskt stativ och extra batteri
 • Vattentålig och vadderad förvaringsväska

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Visa produktbeskrivning för:

 • GoPro rese-paket
 • GoPro Casey
 • GoPro Shorty Mini Ext. Pole + Tripod
 • GoPro Rechargeable Battery
Resepaket med praktiska GoPro-tillbehör

1 087:-

I detta paket får du både praktiska tillbehör som GoPro Shorty vilket är ett väldigt kompakt och lätthanterligt stativ samt ett extra batteri du enkelt byter ut i din HERO5/6/7 Black. Allt tar du enkelt med dig i din GoPro Casey vilket är det perfekta förvaringsalternativet till din GoPro-kamera och dina tillbehör. Tack vare sin slimmade utformning passar den perfekt i ryggsäcken samtidigt som du får plats med både kamera, fästen och tillbehör. Väskan har ett väderbeständig, semihårt skal som skyddar mot lättare regnväder och snö. Insidan är vadderad och har rörliga avskiljare som låter dig anpassa väskan efter dina behov.

Observera att produktbilder illustrerar GoPro-kamera som inte medföljer i paketet.

GoPro Robust förvaringsväska till GoPro

529:-

GoPro Casey är det perfekta förvaringsalternativet till din GoPro-kamera. Tack vare sin slimmade utformning passar den perfekt i ryggsäcken samtidigt som du får plats med både kamera, fästen och tillbehör. Väskan har ett väderbeständig, semihårt skal som skyddar mot lättare regnväder och snö. Insidan är vadderad och har rörliga avskiljare som låter dig anpassa väskan efter dina behov.

GoPro GoPro Shorty - Kompakt och hopfällbart stativ

299:-

GoPro Shorty är mer än en flexibel selfiepinne då du även kan fälla ut tre ben för att förvandla den till ett kompakt stativ. Liten nog att få plats i fickan när du skall ut och du får nya möjligheter att filma dig själv eller annat med ett stadigt slutresultat.

Fäst enkelt och få utmärkt grepp

Med ett fast och rejält grepp minimerar du risken att tappa greppet om din kamera och du kan även expandera greppet upp till 22,7 cm om du behöver nå högre höjder eller när du vill fotografera eller filma dig själv. Du fäster enkelt samtliga modeller av GoPro-kameror med den traditionella fäst-skruven och kan snabbt komma igång med ditt filmande.

Observera att bilderna illustrerar GoPro-kamera som inte medföljer monterad på stativet.

GoPro Batteri till GoPro HERO samt HERO5/6/7/8 Black

259:-

Uppladdningsbart batteri på 1220 mAh - perfekt som extrabatteri eller ersättning till din GoPro HERO samt HERO5/6/7/8 Black. 

Titta även på

(11 st)
 • Fånga 4K-video i 60 fps, 1080p i 240 fps
 • HyperSmooth bildstabilisering
 • GPS med geotaggning

3 590:-

Titta även på

(11 st)
 • Fånga 4K-video i 60 fps, 1080p i 240 fps
 • HyperSmooth bildstabilisering
 • GPS med geotaggning

3 590:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

C441_1 GoPro resepaket I detta paket får du både praktiska tillbehör som GoPro Shorty vilket är ett väldigt kompakt och lätthanterligt stativ samt ett extra batteri du enkelt byter ut i din HERO5/6/7 Black. Allt tar du enkelt med dig i din GoPro Casey vilket är det perfekta förvaringsalternativet till din GoPro-kamera och dina tillbehör. Tack vare sin slimmade utformning passar den perfekt i ryggsäcken samtidigt som du får plats med både kamera, fästen och tillbehör. Väskan har ett väderbeständig, semihårt skal som skyddar mot lättare regnväder och snö. Insidan är vadderad och har rörliga avskiljare som låter dig anpassa väskan efter dina behov. Observera att produktbilder illustrerar GoPro-kamera som inte medföljer i paketet. Tillbehör actionkamera 5 1 1087 SEK 1087 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Kamera & Foto
 3. Actionkamera
 4. Tillbehör actionkamera