Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Travel Kit - Shorty, Sleeve w lanyard & Casey

GoPro Travel Kit - Shorty, Sleeve w lanyard & Casey

  Art.nr: 1008802
  • Shorty-stativ, väska och fodral med rem
  • Passar till många GoPro
  • Perfekt till resan

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Travel Kit från GoPro är ett tillbehörspaket anpassat för dig som gillar att resa tillsammans med din GoPro. I paketet ingår det ett Shorty-stativ, en väska och ett fodral med en rem. När du inte använder kameran och tillbehören kan du förvara den tillsammans i den medföljande väskan.  

GoPro fodral med rem till Hero7, Sleeve och Lanyard, används av ett par

Passar med många GoPro

Stativet som medföljer i Travel Kit är kompatibel med alla Hero-kameror. Fodralet med rem är kompatibel med Hero 8 Black, Hero7 i samtliga färger, Hero6 Black, Hero5 Black och Hero (2018).

GoPro shorty stativ till Hero7, mini extension pole, används av familj

Vad ingår i Travel Kit?

  • Shorty stativ (Mini Extension Pole + Tripod)
  • Sleeve + Lanyard (Fodral med rem)
  • Compact case
1008802 GoPro GoPro Travel Kit - Shorty, Sleeve w lanyard & Casey AKTTR-001 Travel Kit från GoPro är ett tillbehörspaket anpassat för dig som gillar att resa tillsammans med din GoPro. I paketet ingår det ett Shorty-stativ, en väska och ett fodral med en rem. När du inte använder kameran och tillbehören kan du förvara den tillsammans i den medföljande väskan.   Passar med många GoPro Stativet som medföljer i Travel Kit är kompatibel med alla Hero-kameror. Fodralet med rem är kompatibel med Hero 8 Black, Hero7 i samtliga färger, Hero6 Black, Hero5 Black och Hero (2018). Vad ingår i Travel Kit? Shorty stativ (Mini Extension Pole + Tripod)Sleeve + Lanyard (Fodral med rem)Compact case Tillbehör actionkamera 549 SEK 549 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Kamera & Foto
  3. Actionkamera
  4. Tillbehör actionkamera