Fast optik med stor bländare, perfekt för macrofotografering

Canon EF 100MM 2.8 USM MACROM

  Art.nr: 114875
  • 100 mm
  • f/2,8
  • 1,0x förstoring - fullformatsoptik
  • Ultraljudsmotor
  • Super Spectra-beläggning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Detta är ett utmärkt macroteleobjektiv som är anpassat för närbilder. Canon EF-fattningen gör detta objektiv till en fullformatsoptik med bildåtergivning i naturlig storlek (1:1). 100 mm brännvidd och en stor bländare på f/2,8 gör det här till ett högkvalitativt objektiv som klarar av de allra flesta ljusförhållanden. 

Canons autofokus med ringformad ultraljudsmotor (USM) använder ultraljudsfrekvensvibrationer för snabb, exakt och nästan ljudlös drift. Tack vare att fokus även kan ställas in manuellt med hjälp av en stor ring som inte roterar vid autofokusering kan fotografen finjustera fokus direkt.

Egenskaper

Diagonal bildvinkel: 24°
Uppbyggnad: 12 linser i 8 grupper
Antal bländarlameller: 8
Min. bländaröppning: f/32
Närgräns: 0,31 m
Max. förstoring: 1x
Autofokusmotor: USM
Filterdiameter: 58 mm


Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

114875 Canon Canon EF 100MM 2.8 USM MACROM 4657A011 Detta är ett utmärkt macroteleobjektiv som är anpassat för närbilder. Canon EF-fattningen gör detta objektiv till en fullformatsoptik med bildåtergivning i naturlig storlek (1:1). 100 mm brännvidd och en stor bländare på f/2,8 gör det här till ett högkvalitativt objektiv som klarar av de allra flesta ljusförhållanden.  Canons autofokus med ringformad ultraljudsmotor (USM) använder ultraljudsfrekvensvibrationer för snabb, exakt och nästan ljudlös drift. Tack vare att fokus även kan ställas in manuellt med hjälp av en stor ring som inte roterar vid autofokusering kan fotografen finjustera fokus direkt. Egenskaper Diagonal bildvinkel: 24°Uppbyggnad: 12 linser i 8 grupperAntal bländarlameller: 8Min. bländaröppning: f/32Närgräns: 0,31 mMax. förstoring: 1xAutofokusmotor: USMFilterdiameter: 58 mm Okategoriserade produkter 4990 SEK 4990 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter