Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

3-i-1 fäste för din GoPro-kamera

GoPro 3-way mount

  Art.nr: 208570
  • Kamerahandtag
  • Förlängningsarm
  • Stativ
  • Vinklingsbart
  • Max höjd: 51 cm

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Mångsidigt 3in1-fäste för din GoPro-kamera. Fästet fungerar som kameragrepp, förlängningsarm och trebensstativ, kan det bli smidigare? Den fällbara armen är perfekt för POV eller följande kameravinklar samt gör det enkelt att fånga selfies utan att fästet syns i bilden. När handtaget är bortkopplat från armen fungerar det även som ett lätt kameragrepp. Fungerar både på land och i vatten.

I handtaget förvaras ett litet stativ som kan användas på egen hand eller i kombination med handtaget. Längd i expanderat läge: 50,8 cm. Längd i hopfällt läge: 19 cm.

Det som ingår är: vikbar förlängningsarm, handgrepp, trebensstativ och tumskruv.

208570 GoPro GoPro 3-way mount AFAEM-001 Mångsidigt 3in1-fäste för din GoPro-kamera. Fästet fungerar som kameragrepp, förlängningsarm och trebensstativ, kan det bli smidigare? Den fällbara armen är perfekt för POV eller följande kameravinklar samt gör det enkelt att fånga selfies utan att fästet syns i bilden. När handtaget är bortkopplat från armen fungerar det även som ett lätt kameragrepp. Fungerar både på land och i vatten. I handtaget förvaras ett litet stativ som kan användas på egen hand eller i kombination med handtaget. Längd i expanderat läge: 50,8 cm. Längd i hopfällt läge: 19 cm. Det som ingår är: vikbar förlängningsarm, handgrepp, trebensstativ och tumskruv. Kamerastativ 4 3 639 SEK 639 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Kamera & Foto
  3. Kameratillbehör
  4. Kamerastativ