Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Gorillapod SLR

Joby Gorillapod SLR

  Art.nr: 113087
Fäst din kamera på alla föremål i alla miljöer för att få den perfekta bilden utan att själv behöva hålla i kameran. Det enda som krävs är att kameran är utrustad med stativgänga. Detta stativ passar systemkameror.

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Möjligheternas stativ! Med GorillaPod kan du fästa din kamera på alla föremål i alla miljöer för att få den perfekta bilden utan att själv behöva hålla i kameran. Det enda som krävs är att kameran är utrustad med stativgänga. Detta stativ passar systemkameror.

Maxvikt 800g
Stativets vikt: 165g
113087 Joby Joby Gorillapod SLR 4590GP201P Möjligheternas stativ! Med GorillaPod kan du fästa din kamera på alla föremål i alla miljöer för att få den perfekta bilden utan att själv behöva hålla i kameran. Det enda som krävs är att kameran är utrustad med stativgänga. Detta stativ passar systemkameror.Maxvikt 800g Stativets vikt: 165g Kamerastativ 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Kamera & Foto
  3. Kameratillbehör
  4. Kamerastativ