Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Stilren och rymlig väska i skyddande material

Andersson CAB 2.0 Medium - Gray

  Art.nr: 239936
  • Vattenavvisande material utvändigt
  • Mjuk skyddande bomull invändigt
  • 8 smarta fack för tillbehör
  • Hård botten för extra vattenskydd
  • Regnskydd medföljer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Andersson CAB 2.0 Medium är en stilren och slitstark kameraväska i grått som är perfekt till systemkameror med olika objektiv. Med medföljande regnskydd behöver du inte avskräckas av lite regn eller blött väder när du ska ut på fotoexpedition.

Utvändigt har väskan vattenavvisande polyester för att ge din fotoutrustning optimalt skydd. Invändigt är väskan i mjukt bomull för att inte repa kameran, optiken eller tillbehören. Väskan är dessutom utrustad med en hård botten för extra stöt - och vattenskydd, allt för att din utrustning ska vara väl skyddad. 

Utöver riktigt bra skydd och fin kvalitet är CAB 2.0 mycket stilren och praktisk. Med en väl utformad design, material i stretch, flera avskärmningar och 8 fack, blir denna kameraväska en perfekt helhetslösning för dig med en systemkamera, objektiv och många tillbehör.

Mått

Innermått (BxHxD): 200 x 200 x 130 mm
Yttermått (BxHxD):250 x 220 x 180 mm
Höjd handtag: 50 mm
Två avskärmare med mått: 135 x 120 mm
Axelrem i mikrofiber: 132 cm

239936 Andersson Andersson CAB 2.0 Medium - Gray Andersson CAB 2.0 Medium är en stilren och slitstark kameraväska i grått som är perfekt till systemkameror med olika objektiv. Med medföljande regnskydd behöver du inte avskräckas av lite regn eller blött väder när du ska ut på fotoexpedition. Utvändigt har väskan vattenavvisande polyester för att ge din fotoutrustning optimalt skydd. Invändigt är väskan i mjukt bomull för att inte repa kameran, optiken eller tillbehören. Väskan är dessutom utrustad med en hård botten för extra stöt - och vattenskydd, allt för att din utrustning ska vara väl skyddad.  Utöver riktigt bra skydd och fin kvalitet är CAB 2.0 mycket stilren och praktisk. Med en väl utformad design, material i stretch, flera avskärmningar och 8 fack, blir denna kameraväska en perfekt helhetslösning för dig med en systemkamera, objektiv och många tillbehör. Mått Innermått (BxHxD): 200 x 200 x 130 mmYttermått (BxHxD):250 x 220 x 180 mmHöjd handtag: 50 mmTvå avskärmare med mått: 135 x 120 mmAxelrem i mikrofiber: 132 cm Kameraväska 5 8 299 SEK 299 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Kamera & Foto
  3. Kameratillbehör
  4. Kameraväska