Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Macro-objektiv med ultraljudsmotor

Nikon AF-S DX 40mm Micro f/2.8G ED

  Art.nr: 160935
  • 40 mm
  • f/2,8
  • Ultraljudsmotor
  • Macro-objektiv

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

40 mm Makroobjektiv med DX-fattning. Idealiskt för att komma riktigt nära inpå dina motiv med en stor maximal bländare på f/2,8 och avbildningsskala 1:1.

Nikons egen Silent Wave-motor ger en snabb och tyst autofokusering som gör att du kan ta närbilder utan att störa motivet. Den stora maximala bländaren gör att du kan välja ut motiv och skapa bilder med en behaglig bakgrundsoskärpa och hjälper till att producera skarpa bilder i svagt ljus.

Det här lätthanterliga objektivet är konstruerat för att fånga fina detaljer och producerar fantastiska närbilder men passar även utmärkt till porträtt och andra typer av fotografering.

- Macroobjektiv i DX-format med 40 mm brännvidd (motsvarighet för FX-format/35 mm: 60 mm).
- Stor bländaröppning på f/2,8.
- Avbildningsskalan 1:1 ger naturtrogna närbilder.
- Närgräns: 0,163 m.
- SWM (Silent Wave-motor) för exakt och tyst autofokus.
- Två fokuslägen: Med M/A (autofokus med manuell prioritet) kan du växla mellan autofokusering och manuell fokusering och M (manuell fokusering).
- Skydd och mjuk objektivväska ingår.

160935 160935 Nikon Nikon AF-S DX 40mm Micro f/2.8G ED JAA638DA 40 mm Makroobjektiv med DX-fattning. Idealiskt för att komma riktigt nära inpå dina motiv med en stor maximal bländare på f/2,8 och avbildningsskala 1:1.Nikons egen Silent Wave-motor ger en snabb och tyst autofokusering som gör att du kan ta närbilder utan att störa motivet. Den stora maximala bländaren gör att du kan välja ut motiv och skapa bilder med en behaglig bakgrundsoskärpa och hjälper till att producera skarpa bilder i svagt ljus.Det här lätthanterliga objektivet är konstruerat för att fånga fina detaljer och producerar fantastiska närbilder men passar även utmärkt till porträtt och andra typer av fotografering.- Macroobjektiv i DX-format med 40 mm brännvidd (motsvarighet för FX-format/35 mm: 60 mm).- Stor bländaröppning på f/2,8.- Avbildningsskalan 1:1 ger naturtrogna närbilder.- Närgräns: 0,163 m.- SWM (Silent Wave-motor) för exakt och tyst autofokus.- Två fokuslägen: Med M/A (autofokus med manuell prioritet) kan du växla mellan autofokusering och manuell fokusering och M (manuell fokusering).- Skydd och mjuk objektivväska ingår. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Okategoriserade produkter 4,5 14 2790 SEK 2790 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter