Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kamerahandgrepp för stadigare inspelning ur svårare vinklar

Hama Camera & Video Grip 120

  Art.nr: 1003164
 • Praktiskt för filmning upp till ögonhöjd
 • Fäste för mikrofon och belysning
 • Glidyta för justering av kamerans tyngdpunkt
 • Filma mycket enklare nära marken

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Hama Camera-/Videogrip 120 använder du när du på ett enklare sätt vill filma lite stadigare ur mer svårfångade vinklar och vill få lite extra stöd för kompaktkameror och systemkameror med standard kompatibilitet för den monterade 1/4" stativskruven.

Både användar- och kameravänlig

Detta mångsidiga handgrepp har lättöverskådliga justeringsmöjligheter där du enkelt använder justeringsskruven på undersidan både för att sätta fast kameran, men även hitta den perfekta balansen. Glidytan för kameran är även gummerad för att vara extra skonsam och även handtaget för dig som användare har skumgummivaddering för trivsam användning korta som långa stunder.

Kameragreppet är kompatibelt med allt från kompaktkameror till DSLR-kameror och en maximal höjd på sammanlagt 12 cm för att kunna få plats i greppet. Lämpad för tagningar från marknivå till brösthöjd samt ögonhöjd kommer du efter lite testande märka att du får mer följsam videoupptagning och den ger dig ytterligare stöd och möjlighet att filma stadigare samt i mer svårfångade vinklar som nära marken. Vinklar du kameran i sidled och filmar i högre höjd får du automatiskt ett stadigare grepp när du håller båda händerna uppe och med armarna lite mer brett isär från varandra. Den smarta utformningen med lite bredare fötter längst ner gör att du kan ställa ner allt på ett enkelt och säkert sätt.

Med rätt adapter kan du även fästa exempelvis iOS- och Androidtelefoner, men även din GoPro om du vill ha ett stadigare grepp om den.

Fäst och justera tillbehör enkelt

Längst upp och fram finns även ett avtagbart och justerbart fäste för olika tillbehör du kan tänkas behöva när du filmar. Välj mellan att fästa exempelvis blixt, LED-belysning eller en extern mikrofon för optimerad ljudupptagning utan att vara begränsad till vad som går att montera på kameran.

Specifikationer

 • Kameraanslutning: 1/4"
 • Vikt: 340 gram
 • Mått i cm (L/B/H): 25 x 8 x 21
1003164 Hama Hama Camera & Video Grip 120 4429 Hama Camera-/Videogrip 120 använder du när du på ett enklare sätt vill filma lite stadigare ur mer svårfångade vinklar och vill få lite extra stöd för kompaktkameror och systemkameror med standard kompatibilitet för den monterade 1/4" stativskruven. Både användar- och kameravänlig Detta mångsidiga handgrepp har lättöverskådliga justeringsmöjligheter där du enkelt använder justeringsskruven på undersidan både för att sätta fast kameran, men även hitta den perfekta balansen. Glidytan för kameran är även gummerad för att vara extra skonsam och även handtaget för dig som användare har skumgummivaddering för trivsam användning korta som långa stunder. Kameragreppet är kompatibelt med allt från kompaktkameror till DSLR-kameror och en maximal höjd på sammanlagt 12 cm för att kunna få plats i greppet. Lämpad för tagningar från marknivå till brösthöjd samt ögonhöjd kommer du efter lite testande märka att du får mer följsam videoupptagning och den ger dig ytterligare stöd och möjlighet att filma stadigare samt i mer svårfångade vinklar som nära marken. Vinklar du kameran i sidled och filmar i högre höjd får du automatiskt ett stadigare grepp när du håller båda händerna uppe och med armarna lite mer brett isär från varandra. Den smarta utformningen med lite bredare fötter längst ner gör att du kan ställa ner allt på ett enkelt och säkert sätt. Med rätt adapter kan du även fästa exempelvis iOS- och Androidtelefoner, men även din GoPro om du vill ha ett stadigare grepp om den. Fäst och justera tillbehör enkelt Längst upp och fram finns även ett avtagbart och justerbart fäste för olika tillbehör du kan tänkas behöva när du filmar. Välj mellan att fästa exempelvis blixt, LED-belysning eller en extern mikrofon för optimerad ljudupptagning utan att vara begränsad till vad som går att montera på kameran. Specifikationer Kameraanslutning: 1/4"Vikt: 340 gramMått i cm (L/B/H): 25 x 8 x 21 Specialtillbehör 199 SEK 199 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Kamera & Foto
 3. Kameratillbehör
 4. Specialtillbehör