Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Högkvalitativ riktmikrofon för system- och videokameror

Røde VideoMic med Rycote

  Art.nr: 217339
  • Integrerad Rycote Lyre-montering
  • Drivs på 9 Volts batteri
  • Vindskydd
  • Monteras på blixtskon
  • 3,5 mm utgång

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Högkvalitativ riktmikrofon för system- och videokameror

VideMic från Røde kan enkelt monteras på en DSLR-kamera, actionkamera eller videokamera. Den har inbyggt Rycote fjädringssystem som ansluts till kameran blixtsko. Mikrofonen har en lätt vikt och väl monterad blockerar den inget för linsen.

VideoMic reducerar ljudet från omgivningen och fokusera på att ta upp ljudet rakt framifrån vilket gör att objektet du filmar hamnar mer i fokus.

Integrerad Rycote Lyre-montering

Med ett integrerat fäste från Rycote kan du vara säker på att mikrofonen klarar av tuffare tag. Perfekt om du filmar fartfyllda scener som skateboad, sport eller action. Den smarta designen håller mikrofonen still så att vibrationer och stötar inte tas upp av mikrofonen.

Enkel att använda

VideoMic har inga komplicerade knappar eller inställningar och den drivs med enbart ett 9 Volts batteri. Den är universal och fungerar i samtliga blixtskor och kameror med 3,5 mm stereoingång.

217339 217339 Røde Røde VideoMic med Rycote 230047 Högkvalitativ riktmikrofon för system- och videokameror VideMic från Røde kan enkelt monteras på en DSLR-kamera, actionkamera eller videokamera. Den har inbyggt Rycote fjädringssystem som ansluts till kameran blixtsko. Mikrofonen har en lätt vikt och väl monterad blockerar den inget för linsen. VideoMic reducerar ljudet från omgivningen och fokusera på att ta upp ljudet rakt framifrån vilket gör att objektet du filmar hamnar mer i fokus. Integrerad Rycote Lyre-montering Med ett integrerat fäste från Rycote kan du vara säker på att mikrofonen klarar av tuffare tag. Perfekt om du filmar fartfyllda scener som skateboad, sport eller action. Den smarta designen håller mikrofonen still så att vibrationer och stötar inte tas upp av mikrofonen. Enkel att använda VideoMic har inga komplicerade knappar eller inställningar och den drivs med enbart ett 9 Volts batteri. Den är universal och fungerar i samtliga blixtskor och kameror med 3,5 mm stereoingång. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Specialtillbehör 4,6 5 949 SEK 949 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Kamera & Foto
  3. Kameratillbehör
  4. Specialtillbehör