Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Liten kompaktkamera med 30x optisk zoom och elektronisk sökare

Sony DSC-HX90V

  Art.nr: 218378
  • 18,2 megapixlar
  • OLED Tru-Finder elektronisk sökare
  • Snabb Wi-Fi®-/NFC-anslutning för enkel delning
  • Extra snabb autofokus
  • GPS

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sony har under en tid försökt sig på att utveckla världens minsta digitalkamera - HX90 är resultatet och är helt fantastisk på alla sätt.  Med ett  30x optiskt zoomobjektiv som gör det möjligt att ta ännu skarpare bilder från långt avstånd samt med den nya elektroniska sökaren OLED Tru-Finder från ZEISS är HX90 en toppkamera här för att stanna. 

Elementen i heltäckande bildkvalitet

Samverkan mellan en CMOS-bildsensor med högre prestanda, blixtsnabb bildprocessor och legendariskt objektiv ger ett kompakt format som rymmer de senaste framstegen inom optik och ingenjörskonst.

Tack vare att alla aspekter av användning och hantering är instinktiv och direkt gör det väldigt lätt att tycka om DSC-HX90V. Visa världen allt du kan göra när bilden har tagits. Retuschera foton, dela bilder trådlöst, kartlägg din resa och roa dig enklare än någonsin med kameran.

Längre, närmare och vidare 

ZEISS Vario-Sonnar® T*-objektivet med 30x optisk zoom utökar optik med hög precision för att fånga klara, skarpa, bilder som inte försämras i ett intervall på 24–720 mm2.

OLED Tru-Finder 

Den ny elektroniska sökaren OLED Tru-finder är mycket ljusare än andra sökare och är både bärbar, säker och praktisk. 

Extra snabb och intelligent autofokus 

Den nya auto-fokuseringen har en förbättrad algoritm vilket ger en mer optimal kontroll över objektivet. Hantering går snabbare och du kan på ett enklare sätt fånga snabba ögonblick.  

Dela dina bilder med smartphone och surfplatta

Med det inbyggda Wifi nätverket kan du skicka foton och filmer från kameran till andra mobila enheter. Det krävs bara en tryckning på din mobila enhet till kameran för att upprätta en anslutning.

218378 Sony Sony DSC-HX90V DSCHX90VB.CE3 Sony har under en tid försökt sig på att utveckla världens minsta digitalkamera - HX90 är resultatet och är helt fantastisk på alla sätt.  Med ett  30x optiskt zoomobjektiv som gör det möjligt att ta ännu skarpare bilder från långt avstånd samt med den nya elektroniska sökaren OLED Tru-Finder från ZEISS är HX90 en toppkamera här för att stanna.  Elementen i heltäckande bildkvalitet Samverkan mellan en CMOS-bildsensor med högre prestanda, blixtsnabb bildprocessor och legendariskt objektiv ger ett kompakt format som rymmer de senaste framstegen inom optik och ingenjörskonst. Tack vare att alla aspekter av användning och hantering är instinktiv och direkt gör det väldigt lätt att tycka om DSC-HX90V. Visa världen allt du kan göra när bilden har tagits. Retuschera foton, dela bilder trådlöst, kartlägg din resa och roa dig enklare än någonsin med kameran. Längre, närmare och vidare  ZEISS Vario-Sonnar® T*-objektivet med 30x optisk zoom utökar optik med hög precision för att fånga klara, skarpa, bilder som inte försämras i ett intervall på 24–720 mm2. OLED Tru-Finder  Den ny elektroniska sökaren OLED Tru-finder är mycket ljusare än andra sökare och är både bärbar, säker och praktisk.  Extra snabb och intelligent autofokus  Den nya auto-fokuseringen har en förbättrad algoritm vilket ger en mer optimal kontroll över objektivet. Hantering går snabbare och du kan på ett enklare sätt fånga snabba ögonblick.   Dela dina bilder med smartphone och surfplatta Med det inbyggda Wifi nätverket kan du skicka foton och filmer från kameran till andra mobila enheter. Det krävs bara en tryckning på din mobila enhet till kameran för att upprätta en anslutning. Kompaktkamera 4,4 89 3290 SEK 3290 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Kamera & Foto
  3. Kompaktkamera