Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Superkompakt långzoomskamera med Wi-Fi och NFC

Sony DSC-WX350 - White

  Art.nr: 1003253
  • 18,2 megapixlar
  • NFC One touch och Wi-Fi
  • 20x optisk zoom
  • Filma i Full HD-upplösning
  • Optisk SteadyShot

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Låt inte den lilla storleken lura dig. Sony DSC-WX350 är en kompaktkamera med lång optisk zoom och full av avancerade funktioner som kommer ge dig fantastiska fotografier. Kameran har en Exmor R® CMOS-sensor som tar fram detaljerna även i svagt ljus.

Stadig fotografering med 20x optisk zoom

Kom närmare ditt motiv utan att tappa kvaliteten i färger, detaljer och nyanser med hela 20x optisk zoom. För att förhindra kameraskakningar vid handhållen fotografering har WX350 ett objektiv som rör sig gyroskopiskt och kompenserar för rörelser som kan orsaka skakningsoskärpa på dina bilder. Det ger dig skarpare bilder genom hela brännvidden.

Fotografering vid svaga ljusförhållanden

Ett brett ISO-intervall på 80 och ända upp till 12 800 ger dig möjlighet att fotografera i svagt ljus utan blixt, något som kan ta bort stämningen ur tillfället. Exmor R® CMOS-sensorn samarbetar med en kraftfull BIONZ X-bildprocessor för att återge skarpa detaljer i varje bild. Vid zoomning analyseras och uppskalas bildernas återställda detaljer med tekniken By Pixel Super Resolution.

Tekniken bakom bra bilder

Den bakbelysta Exmor R® CMOS-sensorn med 18,2 megapixlar ger bilderna mer ljus och fler detaljer tack vare breda mottagningsområden. Ihop med bildprocessorn BIONZ-X som är tre gånger så kraftfull som Sonys tidigare BIONZ-processor får du mer trogen färgåtergivning, bättre brusreducering och snabbare fotografering i sekvensbildtagningar. På kameran sitter ett G-objektiv som är proppad med avancerad optisk teknik för att ge skarpa bilder och snygg bakgrundsoskärpa. Resultatet är bilder av högsta kvalitet.

Autofokus med låsfunktion

Det är inte kul att ta kort på snabbt rörliga motiv för att sedan komma hem och se att fokusen har hamnat på bakgrunden med ett suddigt huvudmotiv i förgrunden. Sony DSC-WX350 har en autofokus med låsfunktion som justerar bildrutans storlek automatisk utifrån motivets egenskaper. Så spåra all action och få skarpa och definierade bilder.

Fjärrstyr kameran med Wi-Fi

Förutom att du snabbt kan föra över dina nya bilder till din smartphone för enkel delning av dina fotografier till vänner och bekanta eller sociala medier, så kan du även använda Wi-Fi-funktionen till att fjärrstyra din kamera. Rigga upp din WX350 mot till exempel fågelbordet, rävgrytet eller annat känsligt motiv och ställ in fokus, zooma och framförallt, ta bilden med din mobilskärm!
Dela dina bilder och videoklipp med nära och kära genom att använda NFC med en kompatibel smartphone eller surfplatta.

Filma i HD

Fånga dina minnen med rörliga bilder i Full HD-upplösning eller släpp loss regissören inom dig och skapa egna filmer. Den optiska SteadyShot-funktionen med intelligent aktivt läge gör dina videor stadiga och skakfria, även när du går eller zoomar.

1003253 1003253 Sony Sony DSC-WX350 - White DSCWX350W.CE3 Låt inte den lilla storleken lura dig. Sony DSC-WX350 är en kompaktkamera med lång optisk zoom och full av avancerade funktioner som kommer ge dig fantastiska fotografier. Kameran har en Exmor R® CMOS-sensor som tar fram detaljerna även i svagt ljus. Stadig fotografering med 20x optisk zoom Kom närmare ditt motiv utan att tappa kvaliteten i färger, detaljer och nyanser med hela 20x optisk zoom. För att förhindra kameraskakningar vid handhållen fotografering har WX350 ett objektiv som rör sig gyroskopiskt och kompenserar för rörelser som kan orsaka skakningsoskärpa på dina bilder. Det ger dig skarpare bilder genom hela brännvidden. Fotografering vid svaga ljusförhållanden Ett brett ISO-intervall på 80 och ända upp till 12 800 ger dig möjlighet att fotografera i svagt ljus utan blixt, något som kan ta bort stämningen ur tillfället. Exmor R® CMOS-sensorn samarbetar med en kraftfull BIONZ X-bildprocessor för att återge skarpa detaljer i varje bild. Vid zoomning analyseras och uppskalas bildernas återställda detaljer med tekniken By Pixel Super Resolution. Tekniken bakom bra bilder Den bakbelysta Exmor R® CMOS-sensorn med 18,2 megapixlar ger bilderna mer ljus och fler detaljer tack vare breda mottagningsområden. Ihop med bildprocessorn BIONZ-X som är tre gånger så kraftfull som Sonys tidigare BIONZ-processor får du mer trogen färgåtergivning, bättre brusreducering och snabbare fotografering i sekvensbildtagningar. På kameran sitter ett G-objektiv som är proppad med avancerad optisk teknik för att ge skarpa bilder och snygg bakgrundsoskärpa. Resultatet är bilder av högsta kvalitet. Autofokus med låsfunktion Det är inte kul att ta kort på snabbt rörliga motiv för att sedan komma hem och se att fokusen har hamnat på bakgrunden med ett suddigt huvudmotiv i förgrunden. Sony DSC-WX350 har en autofokus med låsfunktion som justerar bildrutans storlek automatisk utifrån motivets egenskaper. Så spåra all action och få skarpa och definierade bilder. Fjärrstyr kameran med Wi-Fi Förutom att du snabbt kan föra över dina nya bilder till din smartphone för enkel delning av dina fotografier till vänner och bekanta eller sociala medier, så kan du även använda Wi-Fi-funktionen till att fjärrstyra din kamera. Rigga upp din WX350 mot till exempel fågelbordet, rävgrytet eller annat känsligt motiv och ställ in fokus, zooma och framförallt, ta bilden med din mobilskärm!Dela dina bilder och videoklipp med nära och kära genom att använda NFC med en kompatibel smartphone eller surfplatta. Filma i HD Fånga dina minnen med rörliga bilder i Full HD-upplösning eller släpp loss regissören inom dig och skapa egna filmer. Den optiska SteadyShot-funktionen med intelligent aktivt läge gör dina videor stadiga och skakfria, även när du går eller zoomar. Kompaktkamera 4,2 16 1790 SEK 1790 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Kamera & Foto
  3. Kompaktkamera