Sony A6000 16-50mm - Kompakt systemkamera med blixtsnabb autofokus
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kompakt systemkamera med blixtsnabb autofokus

Sony A6000 16-50mm

  Art.nr: 200785
  • 24,3 megapixels APS-C-sensor
  • 16-50 mm zoomobjektiv
  • Sekvenstagning på 11 bilder/sek
  • WiFi och NFC
  • Snabb autofokus

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sony A6000 är en kompakt systemkamera med 24 megapixes APS-C-sensor och ett snabbt AF-system som är enkel att ta med. Kameran är utrustad med OLED Tru-Finder-söker, manuella kontroller och flera objektiv finns att köpa till för att göra ditt fotograferande kul och utvecklande. Sony A6000 är ett överlägset alternativ till klumpiga DSLR-kameror för dig som vill ha perfekt kvalitet och smarta funktioner i ett kompakt och smidigt utförande.

Sony A6000 kompakt systemkamera

Objektivet Sony SELP1650 (NEX 16-50MM F3.5-5.6 OSS) är ett lätt och indragbart zoomobjektiv som kan fällas ihop till bara 29,9 mm och är perfekt att ha med på resor. Inbyggd optisk SteadyShot-bildstabilisering ger jämna, skarpa foton och videoklipp när du fotar utan stativ.

Kvalitet börjar med sensorn

Bättre bilder börjar med bättre sensorer och A6000 utklassar många kameror i sin kategori. APS-C-sensorn ger 1,6 gånger större yta än 4/3-sensorerna, och 13 gånger större yta än 1/2,3-sensorerna i kompakta digitalkameror. Helt enkelt enastående bildkvalitet. 

Sony A6000 med snabb autofokus

Skarpare detaljer, snabbare Autofokus

Med tre gånger så hög processorhastighet som i tidigare modeller kan nya BIONZ X fånga strukturer, minska oskärpa och till och med dämpa bildbrus i specifika områden. De här fördelarna gäller både stillbilder och video. Med Sony A6000 kan du fota på 0,06 sekunder tack vare kamerans snabba autofokus och med 179 fasdetektionspunkter och kontrastdetektion kan du ta sekvenser med 11 bilder/s och rörelsespårning för stillbilder och video.

Fota med biokänsla

Med Full 1080 HD vid 60p eller 24p kan du göra ett estetiskt val om att få filmliknande rörelser i dina videor.

Smart sökare på Sony A6000 kompakt systemkamera

Smartare sökare för bättre foton

OLED Tru-Finder är ett av expertverktygen i Sony A6000, med realtidsdata för planering och förhandsgranskning. Med exponeringskontroll kan du kompensera för ljus/mörker, fokuszoom ger förstoring av detaljer, och visningsläge tar fram histogram.

Tryck av, tryck och dela

Med WiFi och NFC kan du enkelt visa och dela. Ingen komplicerad konfiguration, och du kan överföra foton eller filmer till NFC-kompatibla TV-apparater och Android-smartphones eller -surfplattor.

Son A6000 delar enkelt dina fotografier med WIFI och NFC

Med WiFi kan man även ta perfekta självporträtt, gruppbilder eller fota ur ovanliga vinklar när du kontrollerar kameran med din smartphone.

PlayMemories Camera Apps

Appar från Sony gör din kamera smartare utan ansträngning. Lägg till uppgraderingar och nya funktioner i din kamera i takt med att dina fotografiska färdigheter ökar.