Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Smidig videokamera med inbyggd projektor

Sony HDR-PJ530

  Art.nr: 200236
  • Projicera upp till 2,5 m stor bild
  • Full HD-video
  • 30x optisk zoom
  • Optisk bildstabilisering
  • Trådlös frihet med WiFi

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sony HDR-PJ530 är den perfekta kameran för dig som vill smarta funktioner till ett riktigt bra pris. Optisk bildstabilisering garanterar perfekt resultat när du är ute och filmar. Utöver detta har den även inbyggd projektor som gör att man enkelt kan visa sina filmer och även material från smartphone/surfplatta.

En Handycam som följer dina rörelser

Filma skarpa videor du kan titta på direkt. Sony PJ530 Handycam med inbyggd projektor har balanserad optisk SteadyShot som ger skarpa bilder.

Bjud på underhållning var som helstInbyggd projektor - nu av film var du än är

Projicera en bild på upp till 2,5 meter på vilken yta som helst med en ljusstyrka på upp till 25 lumen, för livfull och tydlig bildkvalitet Med en HDMI-ingång kan du projicera videor och foton från din smartphone.

Rörelsefrihet med bildstabilisering

Flytta, panorera och zooma utan skakningar och hopp. Balanserad optisk SteadyShot-bildstabilisering kompenserar nu för 13x fler kameraskakningar än en vanlig stabilisering.

Bättre, snabbare fotografering

Den nya BIONZ X-bildprocessorn är snabb, kraftfull och minskar brusnivåer i hela bilden. Det fungerar tillsammans med en detaljerad Exmor R CMOS-sensor som troget återger varje aspekt av motivet med exakt och naturlig detaljrikedom.

Trådlös frihet

Du slipper kablar och krångel. För bara samman en NFC-aktiverad smartphone eller surfplatta när du vill upprätta en WiFi-anslutning, så kan du dela dina foton och filmer direkt.

Spela in enbart ljud från motivet

Trött på att höra dig prata via varje video? Med funktionen My Voice Cancelling kan du tysta ned din egen röst bakom kameran samtidigt som du spelar in ljud.

Det bästa av två världar

Spela in i två format på samma gång med dubbel videoinspelning. Filma i AVCHD för högkvalitativa bilder och MP4 och enkel delning online.

200236 Sony Sony HDR-PJ530 HDRPJ530EB.CEN Sony HDR-PJ530 är den perfekta kameran för dig som vill smarta funktioner till ett riktigt bra pris. Optisk bildstabilisering garanterar perfekt resultat när du är ute och filmar. Utöver detta har den även inbyggd projektor som gör att man enkelt kan visa sina filmer och även material från smartphone/surfplatta.En Handycam som följer dina rörelserFilma skarpa videor du kan titta på direkt. Sony PJ530 Handycam med inbyggd projektor har balanserad optisk SteadyShot som ger skarpa bilder.Bjud på underhållning var som helstProjicera en bild på upp till 2,5 meter på vilken yta som helst med en ljusstyrka på upp till 25 lumen, för livfull och tydlig bildkvalitet Med en HDMI-ingång kan du projicera videor och foton från din smartphone.Rörelsefrihet med bildstabiliseringFlytta, panorera och zooma utan skakningar och hopp. Balanserad optisk SteadyShot-bildstabilisering kompenserar nu för 13x fler kameraskakningar än en vanlig stabilisering.Bättre, snabbare fotograferingDen nya BIONZ X-bildprocessorn är snabb, kraftfull och minskar brusnivåer i hela bilden. Det fungerar tillsammans med en detaljerad Exmor R CMOS-sensor som troget återger varje aspekt av motivet med exakt och naturlig detaljrikedom.Trådlös frihetDu slipper kablar och krångel. För bara samman en NFC-aktiverad smartphone eller surfplatta när du vill upprätta en WiFi-anslutning, så kan du dela dina foton och filmer direkt.Spela in enbart ljud från motivetTrött på att höra dig prata via varje video? Med funktionen My Voice Cancelling kan du tysta ned din egen röst bakom kameran samtidigt som du spelar in ljud.Det bästa av två världarSpela in i två format på samma gång med dubbel videoinspelning. Filma i AVCHD för högkvalitativa bilder och MP4 och enkel delning online. Videokamera 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Ljud & Bild
  2. Kamera & Foto
  3. Videokamera