MiniX NEO X8-H Plus - Kraftfull fyrkärning mediaspelare med 4K Ultra HD-stöd
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kraftfull fyrkärning mediaspelare med 4K Ultra HD-stöd

MiniX NEO X8-H Plus

  Art.nr: 213445
  • Android 4.4 (Kitkat)
  • Dual Band 802.11ac-WiFi
  • Gigabit-ethernet
  • H.265 HEVC-stöd
  • 3 x USB och minneskortsläsare

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

MiniX NEO X8-H Plus bygger vidare på allt som gjorde MiniX Neo X8-H så omåttligt populär. Plus-modellen bjuder dessutom på Dual Band 802.11ac-WiFi som är upp till 6 gånger snabbare (teoretiskt maxhastighet) än tidigare MiniX-spelare (teoretiskt maxhastighet), Gigabit-ethernet-anslutning samt 4K H.265/HEVC-stöd vilket gör det möjligt att strömma 4K Ultra HD-material via nätet.

För att kunna prestera i partitet med de tekniska funktioner som finns i spelaren har man gott om kraft under skalet. Den Androidbaserade mediaspelaren kombinerar en fyrkärning processor (Cortex A9r4) med en åttakärning kraftfull GPU (Mali-450 GPU) för bästa möjliga användarupplevelse.

MiniX Neo X8-H Plus

Quad Core-processor för optimal prestanda

Neo X8-H  Plus är MiniX senaste fyrkärniga smarta mediaspelare.  Mediahuben är baserad på en fyrkärnig Cortex A9r4 Quad Core CPU-processor med fyra kärnor, kraftfulla Mali-450 GPU och Android 4.4 KitKat. Neo X8-H  Plus erbjuder bl.a.  den absolut senaste tekniken med bl.a. stöd för 4K Ultra HD-upplösning 3840x2160 i 30 bilder/sek samt H.265/HEVC-stöd  för strömning av 4K-material via nätet. Helt enkelt det givna valet för dig som vill kombinera kraftfull prestanda med alla de smarta funktioner man kan förvänta sig av en modern mediaspelare.

Dual Band 802.11ac-WiFi

Din nya mediaspelare levereras med en extern Dual-Band-antenn för WiFi (2.4GHz och 5.0GHz), med ac-teknik vilket ger upp till sex gånger bättre trådlös prestanda (teoretiskt maxhastighet på 433 Mbps) än tidigare modeller.

XBMC MiniX Edition

XBMC är en mediaspelare som låter användaren spela upp de flesta moderna filformat som finns tillgängligt på marknaden på enklast möjliga sätt, oavsett om man spelar upp filerna från en ansluten USB-enhet eller strömmar dem via nätverket. Din nya Androidbaserade mediaspelare kommer med XBMC MiniX Edition förinstallerat så det är bara att sätta igång och njuta av din underhållning.