Platsbesparande hållare för mediaspelaren

Andersson Media player stand

  Art.nr: 1003893
  • Snyggt ställ för din mediaspelare
  • Enkel att montera bakom din TV
  • Skyddande gummiband ingår
  • Monteras med spärrmekanism

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson Media Player Stand är ett smart, praktisk och platsbesparande ställ för din mediaspelare. Med stark och anpassningsbar spärrmekanism monterar du stället på TV:n helt utan skruvar. Ge mediaspelaren en dedikerad plats ovanför TV:n och slipp sladdar mellan TV-bänk och TV. I förpackningen medföljer ett praktiskt gummiband som håller mediaspelaren säkert på plats.

Andersson Media Player Stand

Monteras med smart spärrmekanism

Montera Andersson Media Player Stand på TV:n för en smart och säker placering av mediaspelaren.

Andersson Media Player Stand monteras på TV:n med hjälp av en smart spärrmekanism som du lätt anpassar till djupet på din TV - helt utan skruvar. 

Mediaspelaren skyddas och sitter säkert på hållaren med hjälp av en mjuk halksäker kudde samt medföljande gummiband som du fäster runt mediaspelaren.

Andersson Media Player Stand
1003893 Andersson Andersson Media player stand APM-03 Andersson Media Player Stand är ett smart, praktisk och platsbesparande ställ för din mediaspelare. Med stark och anpassningsbar spärrmekanism monterar du stället på TV:n helt utan skruvar. Ge mediaspelaren en dedikerad plats ovanför TV:n och slipp sladdar mellan TV-bänk och TV. I förpackningen medföljer ett praktiskt gummiband som håller mediaspelaren säkert på plats. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Monteras med smart spärrmekanism Montera Andersson Media Player Stand på TV:n för en smart och säker placering av mediaspelaren.Andersson Media Player Stand monteras på TV:n med hjälp av en smart spärrmekanism som du lätt anpassar till djupet på din TV - helt utan skruvar.  Mediaspelaren skyddas och sitter säkert på hållaren med hjälp av en mjuk halksäker kudde samt medföljande gummiband som du fäster runt mediaspelaren. Tillbehör mediaspelare 4,8 5 99 SEK 99 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Mediaspelare
  3. Tillbehör mediaspelare