Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Platsbesparande avlastninghylla för TV

Andersson TV top shelf 900mm

  Art.nr: 1003895
  • Längd: 90 cm
  • Perfekt för högtalare, soundbar m.m.
  • Skyddande halkfri gummiduk
  • Enkel att montera
  • Luftintag för ventilation
Bredd: 90 cm
30
90

199:-

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson TV Top Shelf ger en praktisk avlastningshylla ovanför TV:n för platsbesparande placering av exempelvis högtalare, förstärkare, mediaspelare och soundbar. Hyllan monteras enkelt fast på din TV genom två anpassningsbara stödben. Den halkfria hyllan är 90 cm lång, 13 cm djup och har en maxvikt på 6 kg. Andersson TV Top Shelf passar alla typer av TV-apparater som har minst 13 cm mellan vägg och TV.

Anpassningsbar montering

Avlastningshyllan monteras på din TV genom två bakre stödben som går att anpassa mot tjockleken på TV:n. Hyllan har skyddande gummi som skyddar från repor.

Andersson TV Top Shelf 900

Halkfri avlastningsyta med luftintag

Placera högtalare, mediaspelare och soundbar på avlastningshyllan och slipp kablar under TV:n. Hyllan är konstruerad med luftintag som förhindrar värmebildning samt har en praktisk gummiduk som både skyddar enheterna från repor och förhindrar dem från att glida av hyllan. Hyllan har en längd på 90 cm och har en maxvikt på 6 kg.

Andersson TV Top Shelf 900