Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Hållare för uppsättning av Apple TV 4:e generationen

Hama Bracket for Apple TV (4th Gen)

  Art.nr: 229559
  • Utrymmesbesparande
  • Kan monteras på vägg och TV
  • Passar Apple TV 4:e generationen
  • Pluggar och skruvar medföljer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Hama Bracket for Apple TV är en utrymmesbesparande hållare för enkel fastsättning av Apple TV 4:e generationen. Hållaren är enkel att montera på både väggen och via VESA hålen på baksidan av din TV, detta med hjälp av pluggar och skruvar som medföljer. Du får även med material för individuell fastsättning, samt dubbelhäftande tejp för direkt fastsättning på tv:n. Hållaren göra att du på ett snyggt sätt kan sätta upp din Apple TV, allt för att ditt vardagsrum ska bli snyggt utan att man ser kablar och dylikt.

229559 Hama Hama Bracket for Apple TV (4th Gen) 118644 Hama Bracket for Apple TV är en utrymmesbesparande hållare för enkel fastsättning av Apple TV 4:e generationen. Hållaren är enkel att montera på både väggen och via VESA hålen på baksidan av din TV, detta med hjälp av pluggar och skruvar som medföljer. Du får även med material för individuell fastsättning, samt dubbelhäftande tejp för direkt fastsättning på tv:n. Hållaren göra att du på ett snyggt sätt kan sätta upp din Apple TV, allt för att ditt vardagsrum ska bli snyggt utan att man ser kablar och dylikt. Tillbehör mediaspelare 3,8 9 149 SEK 149 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Mediaspelare
  3. Tillbehör mediaspelare