Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Smart och diskret fjärrkontrollshållare

ON Remote holder

  Art.nr: 1003897
  • Sluta leta efter fjärrkontrollen
  • Passar exempelvis fjärrkontroller till AppleTV
  • Fäst med magnet eller dubbelhäftande tejp

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ON Remote Holder är en smart och praktisk hållare för fjärrkontrollen till TV:n eller mediaspelaren. Fäst ON Remote Holder på TV:n antingen med de inbyggda magneterna eller med dubbelhäftande tejp och ge fjärrkontrollen en säker och diskret placering där du alltid hittar den.

Den svarta fjärrkontrollshållaren är byggd i tålig plast och har dimensionerna 54 x 110 x 27,5 mm.

Anpassad för bl.a. Apple TV

Hållarens dimensioner gör att den passar utmärkt till fjärrkontrollen för Apple TV samt andra fjärrkontroller i ungefär samma storlek. 

Enkel att montera

Med inbyggda magneter är fjärrkontrollshållaren enkel att montera precis där du vill ha den. Det medföljer även dubbelhäftande tejp för flexibel placering på ytor där inte magneterna inte går att använda.

Placera ON Remote Holder bakom eller på ramen på din TV eller kanske vid sidan av TV-möbeln för att ge fjärrkontrollen en dedikerad plats och slipp problemet borttappad kontroll.

ON Remote Holder
ON Remote Holder
1003897 ON ON Remote holder RH-02 ON Remote Holder är en smart och praktisk hållare för fjärrkontrollen till TV:n eller mediaspelaren. Fäst ON Remote Holder på TV:n antingen med de inbyggda magneterna eller med dubbelhäftande tejp och ge fjärrkontrollen en säker och diskret placering där du alltid hittar den. Den svarta fjärrkontrollshållaren är byggd i tålig plast och har dimensionerna 54 x 110 x 27,5 mm. Anpassad för bl.a. Apple TV Hållarens dimensioner gör att den passar utmärkt till fjärrkontrollen för Apple TV samt andra fjärrkontroller i ungefär samma storlek.  Enkel att montera Med inbyggda magneter är fjärrkontrollshållaren enkel att montera precis där du vill ha den. Det medföljer även dubbelhäftande tejp för flexibel placering på ytor där inte magneterna inte går att använda. Placera ON Remote Holder bakom eller på ramen på din TV eller kanske vid sidan av TV-möbeln för att ge fjärrkontrollen en dedikerad plats och slipp problemet borttappad kontroll. Tillbehör mediaspelare 49 SEK 49 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Mediaspelare
  3. Tillbehör mediaspelare