Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Xiaomi Mi Box med stöd för 4K och HDR

Xiaomi Mi Box 4K Android Media Player

  Art.nr: 1003722
  • System Android TV 6.0
  • Favoritappar för underhållning
  • Strömma media från telefon, surfplatta eller laptop
  • HDMI 2.0a
  • Stöd för 4K

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Xiaomi Mi Box förvandlar din TV eller skärm till en fullfjädrad Android TV med stöd för 4K upp till 60 fps samt HDR10 och DTS/Dolby Digital. Med Android TV kan du installera appar direkt från Google Play och enkelt komma åt de flesta streamingtjänsterna. Den medföljande fjärrkontrollen har röststöd för svenskt tal så att du kan söka efter information utan att behöva göra det med mobilen.

Spela upp det du önskar

Fånga dina favorit tv-program, spela spel, titta på nyheterna eller växla till radion. Det fungerar även att kolla på youtube klipp med samt Google Play och många andra möjligheter att casta det du önskar med Xiaomi Mi Box. 

Du kan enkelt välja mellan stor eller liten skärm med enbart ett knapptryck när du letar runt efter det önskade filmklippet eller serieavsnittet. Streama ifrån din surfplatta,dator eller mobil genom enbart ett knapptryck.

Enkelt att komma igång

Xiaomi Mi Box är enkel att koppla in och starta, allt man behöver göra är att koppla in via HDMI ifrån Mi Box till tvn och sedan ansluta sig till WiFi i hemmet så är du redo att ta del av Xiaomi Mi Box

Slimmad och elegant design

Xiaomi Mi Box är en multimediaspelare som passar i alla hem tack vare sin design. Mi Box är även enkel att gömma undan om det skulle behövas.

Fjärrkontrollen är i ett enkelt utförande men den har även en röststyrd-funktion. 
Allt du behöver göra är att fråga. Tala in i röst fjärrkontrollen och Mi Box söker efter vad du vill ha. Be om den senaste actionfilmen, dagens väder eller dem senaste nyheterna. Fjärrkontrollen stödjer även svenskt tal.

Missa inget med HDR

Mi Box har inbygd HDR för bästa möjliga upplösning, färggivning och kontrast så att man inte missar något när senaste serieavsnittet spelas upp. Mi Box kan hantera upp till 60fps i 4k vilket resulterar i en högre hastighet av bilder i sekunden. Detta ger då ett bättre flyt och perfekt till fotbollsmatchen eller andra sporthändelser.

Utmana dina vänner på spel

Xiaomi Mi Box är ett litet kraftpaket. Den är utrustad med en kraftfull CPU och GPU för att klara av ett stort utbud av spel. Passa på att spela med vänner eller familj i halvlek eller mellan avsnitt. För att kunna använda kontroller till att spela så kopplar man kontroller genom Bluetooth. Fungerar med nyare Xbox kontroller med Bluetooth-funktion.

*Spelen som går att spela är mobilspel. Dessa går att ladda ner ifrån Google Play* 

1003722 1003722 Xiaomi Xiaomi Mi Box 4K Android Media Player PFJ4061EU Xiaomi Mi Box förvandlar din TV eller skärm till en fullfjädrad Android TV med stöd för 4K upp till 60 fps samt HDR10 och DTS/Dolby Digital. Med Android TV kan du installera appar direkt från Google Play och enkelt komma åt de flesta streamingtjänsterna. Den medföljande fjärrkontrollen har röststöd för svenskt tal så att du kan söka efter information utan att behöva göra det med mobilen. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Spela upp det du önskar Fånga dina favorit tv-program, spela spel, titta på nyheterna eller växla till radion. Det fungerar även att kolla på youtube klipp med samt Google Play och många andra möjligheter att casta det du önskar med Xiaomi Mi Box.  Du kan enkelt välja mellan stor eller liten skärm med enbart ett knapptryck när du letar runt efter det önskade filmklippet eller serieavsnittet. Streama ifrån din surfplatta,dator eller mobil genom enbart ett knapptryck. Enkelt att komma igång Xiaomi Mi Box är enkel att koppla in och starta, allt man behöver göra är att koppla in via HDMI ifrån Mi Box till tvn och sedan ansluta sig till WiFi i hemmet så är du redo att ta del av Xiaomi Mi Box Slimmad och elegant design Xiaomi Mi Box är en multimediaspelare som passar i alla hem tack vare sin design. Mi Box är även enkel att gömma undan om det skulle behövas.Fjärrkontrollen är i ett enkelt utförande men den har även en röststyrd-funktion. Allt du behöver göra är att fråga. Tala in i röst fjärrkontrollen och Mi Box söker efter vad du vill ha. Be om den senaste actionfilmen, dagens väder eller dem senaste nyheterna. Fjärrkontrollen stödjer även svenskt tal. Missa inget med HDR Mi Box har inbygd HDR för bästa möjliga upplösning, färggivning och kontrast så att man inte missar något när senaste serieavsnittet spelas upp. Mi Box kan hantera upp till 60fps i 4k vilket resulterar i en högre hastighet av bilder i sekunden. Detta ger då ett bättre flyt och perfekt till fotbollsmatchen eller andra sporthändelser. Utmana dina vänner på spel Xiaomi Mi Box är ett litet kraftpaket. Den är utrustad med en kraftfull CPU och GPU för att klara av ett stort utbud av spel. Passa på att spela med vänner eller familj i halvlek eller mellan avsnitt. För att kunna använda kontroller till att spela så kopplar man kontroller genom Bluetooth. Fungerar med nyare Xbox kontroller med Bluetooth-funktion. *Spelen som går att spela är mobilspel. Dessa går att ladda ner ifrån Google Play*  Mediaspelare 4,2 4 749 SEK 749 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Mediaspelare