Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Streama all din favoritunderhållning i 4K

Xiaomi Mi Box S 4K Android Media Player

  Art.nr: 1006694
  • Operativsystem: Android 8.1 Oreo
  • Favoritappar för underhållning
  • Strömma media från telefon, surfplatta eller laptop
  • HDMI 2.0a
  • Stöd för 4K och HDR10

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Xiaomi Mi Box S förvandlar din TV eller skärm till en fullfjädrad Android TV med stöd för 4K upp till 60 fps samt HDR10 och DTS/Dolby Digital. Med Android TV kan du installera appar direkt från Google Play och enkelt komma åt de flesta streamingtjänsterna. Den medföljande fjärrkontrollen har röststöd för svenskt tal så att du kan söka efter information utan att behöva göra det med mobilen.

Spela upp det du önskar

Fånga dina favorit tv-program, spela spel, titta på nyheterna eller växla till radion. Det fungerar även att kolla på youtube klipp, Google Play och med inbyggd Chromecast ges det mängder av möjligheter att casta det du önskar med Xiaomi Mi Box S. 

Du kan enkelt välja mellan stor eller liten skärm med enbart ett knapptryck när du letar runt efter det önskade filmklippet eller serieavsnittet. Streama ifrån din surfplatta,dator eller mobil genom enbart ett knapptryck.

Enkelt att komma igång

Xiaomi Mi Box S är enkel att koppla in och starta, allt man behöver göra är att koppla in via HDMI ifrån Mi Box till tvn och sedan ansluta sig till WiFi i hemmet så är du redo att ta del av Xiaomi Mi Box

Missa inget med HDR

Mi Box S har inbygd HDR för bästa möjliga upplösning, färggivning och kontrast så att man inte missar något när senaste serieavsnittet spelas upp. Mi Box kan hantera upp till 60fps i 4k vilket resulterar i en högre hastighet av bilder i sekunden. Detta ger då ett bättre flyt och perfekt till fotbollsmatchen eller andra sporthändelser.

Slimmad och elegant design

Xiaomi Mi Box S är en multimediaspelare som passar i alla hem tack vare sin design. Mi Box S är även enkel att gömma undan om det skulle behövas.


Fjärrkontrollen har ett stilrent utseende och har snabbknappar för Netflix, LiveTV och Google Assistant. Allt du behöver göra är att fråga är att tala in i fjärrkontrollen och Mi Box S söker efter vad du vill ha. Be om den senaste actionfilmen, dagens väder eller dem senaste nyheterna. Fjärrkontrollen stödjer även svenskt tal.

Utmana dina vänner på spel

Xiaomi Mi Box S är ett litet kraftpaket. Den är utrustad med en kraftfull CPU och GPU för att klara av ett stort utbud av spel. Passa på att spela med vänner eller familj i halvlek eller mellan avsnitt. För att kunna använda kontroller till att spela så kopplar man kontroller genom Bluetooth. Fungerar med nyare Xbox kontroller med Bluetooth-funktion.

*Spelen som går att spela är mobilspel. Dessa går att ladda ner ifrån Google Play* 

1006694 1006694 Xiaomi Xiaomi Mi Box S 4K Android Media Player PFJ4086EU Xiaomi Mi Box S förvandlar din TV eller skärm till en fullfjädrad Android TV med stöd för 4K upp till 60 fps samt HDR10 och DTS/Dolby Digital. Med Android TV kan du installera appar direkt från Google Play och enkelt komma åt de flesta streamingtjänsterna. Den medföljande fjärrkontrollen har röststöd för svenskt tal så att du kan söka efter information utan att behöva göra det med mobilen. Spela upp det du önskar Fånga dina favorit tv-program, spela spel, titta på nyheterna eller växla till radion. Det fungerar även att kolla på youtube klipp, Google Play och med inbyggd Chromecast ges det mängder av möjligheter att casta det du önskar med Xiaomi Mi Box S.  Du kan enkelt välja mellan stor eller liten skärm med enbart ett knapptryck när du letar runt efter det önskade filmklippet eller serieavsnittet. Streama ifrån din surfplatta,dator eller mobil genom enbart ett knapptryck. Enkelt att komma igång Xiaomi Mi Box S är enkel att koppla in och starta, allt man behöver göra är att koppla in via HDMI ifrån Mi Box till tvn och sedan ansluta sig till WiFi i hemmet så är du redo att ta del av Xiaomi Mi Box Missa inget med HDR Mi Box S har inbygd HDR för bästa möjliga upplösning, färggivning och kontrast så att man inte missar något när senaste serieavsnittet spelas upp. Mi Box kan hantera upp till 60fps i 4k vilket resulterar i en högre hastighet av bilder i sekunden. Detta ger då ett bättre flyt och perfekt till fotbollsmatchen eller andra sporthändelser. Slimmad och elegant design Xiaomi Mi Box S är en multimediaspelare som passar i alla hem tack vare sin design. Mi Box S är även enkel att gömma undan om det skulle behövas.Fjärrkontrollen har ett stilrent utseende och har snabbknappar för Netflix, LiveTV och Google Assistant. Allt du behöver göra är att fråga är att tala in i fjärrkontrollen och Mi Box S söker efter vad du vill ha. Be om den senaste actionfilmen, dagens väder eller dem senaste nyheterna. Fjärrkontrollen stödjer även svenskt tal. Utmana dina vänner på spel Xiaomi Mi Box S är ett litet kraftpaket. Den är utrustad med en kraftfull CPU och GPU för att klara av ett stort utbud av spel. Passa på att spela med vänner eller familj i halvlek eller mellan avsnitt. För att kunna använda kontroller till att spela så kopplar man kontroller genom Bluetooth. Fungerar med nyare Xbox kontroller med Bluetooth-funktion. *Spelen som går att spela är mobilspel. Dessa går att ladda ner ifrån Google Play*  Mediaspelare 4,1 98 690 SEK 690 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Mediaspelare