Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Knivskarp kontors-projektor för presentationer

BenQ MS536

  Art.nr: 1016542
  • Ljusstyrka på 4000 ANSI Lumen
  • Skarp och detaljerad med 20.000:1 i kontrast
  • Upp till 20.000 timmar brinntid
  • Skarp bild från 60"-150"
  • DLP-teknologi

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

BenQ MS536 är en projektor särskilt utformad för att ge utmärkt prestanda i mötesrummet på kontoret. Du får en utmärkt ljusstyrka och kontrast som ger tydlig bildåtergivning utan ansträngning för betraktaren och erbjuder även många olika anslutningsmöjligheter som dubbla HDMI-ingångar. Energisnåla och miljövänliga LongEco-inställningar kan ge dig en driftstid på upp till 20.000 timmar utan lamp-byte.

benq-ms536

Projektor med hög kontrast och ljusstyrka

När du håller presentationer vill du säkerställa en kristallklar bildkvalitet. Med den höga ljusstyrkan på 4000 ANSI Lumen håller visar du bildmaterial lika bra i mörka som väl upplysta omgivningar vilket underlättar för mötesdeltagarnas arbete och anteckningar.

Samtidigt får du hela 20.000:1 i kontrastförhållande som ger hög fyllnadsgrad i svärta samt färg och säkerställer en skarp återgivning av allt från bilder till grafer och text - ansträngningsfritt för betraktaren i rummet.

Världsledande DLP-teknologi

Projektorn är utrustad med DPL-teknologi (Digital Light Processing) vilken är den ledande tekniken använd i 90% av världens digitala biografer och i samtliga IMAX-biografer. BenQ är den ledande märket inom DLP och garanterar klassledande prestanda.

Enkel justering

Väljer du att placera projektorn på bordet kan du enkelt justera just vart bilden riktas genom att juster de tre separata fötterna på ett enkelt sätt. Skruva ut dem baktill för att sänka bilden eller fram för att enkelt höja bildvisningsytan på din duk. Oavsett placerad högt eller lågt får du användning av den medföljande fjärrkontrollen för att justera inställningar eller bara välja ingång från bildkälla.

Kensingtonlås

Oavsett var du monterar din projektor kan du säkerställa att den får stanna på sin plats då den är kompatibel med Kensington vajerlås som låter dig låsa fast projektorn där den hör hemma.

Energisnål och miljövänlig projektor

Olika inställningar ger olika lång brinntid för lampan men med användning av SmartEco-läget som analyserar bildinnehållet bestämmer både ljusstyrka och färgnivå. Upp till 70% av lampans energi sparas utan kvalitetsförlust och kan ge en brinntid på upp till 20.000 timmar utan lampbyte med Long ECO-läget. 

Jämför med liknande produkter

BenQ MS536

Produkt du jämför: Knivskarp kontors-projektor för presentationer

Samsung SP-LSP7TFAXXC The Premiere Laser projector
SP-LSP7TFAXXC The Premiere Laser projector
Visa mer