Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Hemmabioprojektor med utmärkt bildkvalitet

BenQ W1720

  Art.nr: 1007981
 • Ljusstyrka på 2200 ANSI Lumen
 • Skarp med 10.000:1 i kontrast
 • 4K Ultra HD DLP
 • Upp till 15 000 timmar brinntid
 • 2x HDMI-ingångar

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

BenQ W1720 är en 4K DLP-projektor med fin färgåtergivning och jämn kontrast. Oavsett vilket rum du befinner dig i får du hemmabiokänsla med tekniken i Cinemamaster Video+. Det energisnåla och miljövänliga SmartEco-läget kan ge dig en driftstid på upp till 15.000 timmar utan lamp-byte.

Uppnå 4K Ultra HD-upplösning

W1720 är en 4K-projektor med DLP-teknik från BenQ som pixelskiftar bilden dubbelt, både horisontellt och vertikalt, för att uppnå 4K Ultra HD-upplösning. Med 4K Ultra HD-upplösningen får du en otrolig klarhet och detaljrikedom i bilden. Med projektorns 1,1x zoom maximerar du tillgänglig utrymme vilket ger möjligheten att ha storskärmsunderhållning även i mindre utrymmen. 

Få autentisk färgåtergivning

Rec.709 är den internationella HDTV-standarden som garanterar de filmiska färgerna som regissören avser. RGBRGB-färghjulet gör W1720  optimerad för att hantera 100% av den internationella HDTV-standarden vilket gör att du får autentiska färger i din bild. Kontrasten på 10.000:1 ger dig ett stort intervall som säkerställer både skärpa, svärta och utmärkt färgåtergivning med snygga graderingar.

Maximera din upplevelse

Med CinemaMaster Video+ får du hemmabiokänsla i högsta klass. Tekniken har exempelvis en funktion för rörelseadaptiv kantförbättring, vilket gör att projektorn upptäcker förändringar i färger mellan objekt och bakgrunder, för att göra skarpare kanter och exakta strukturer. 

Med anpassade ljudlägen får du ideala ljudupplevelser för alla typer av underhållning. Du hittar färdiga ljudlägen för bio, gaming, musik och sport. CinemaMaster Audio +2 erbjuder även exklusiva EQ-algoritmer som kan anpassas individuellt för att maximera din ljudupplevelse med exempelvis rikare bas.

Förläng livslängden på lampan

Med BenQ SmartEco-tekniken justeras ljusstyrkan automatiskt baserat på innehållet för att ge bättre svärta och ökad kontrast. Denna lösning förbättrar din bildupplevelse samtidigt som du sparar pengar. W1720 har även ett nytt lampläge, LampSave, som förlänger livslängden på lampan upp till 15 000 timmar. Du kan även ställa in andra lägen som Normal, SmartEco och Economic. Då förlänger du livslängden på lampan upp till mellan  4000 och 10 000 timmar.

Flertalet anslutningsmöjligheter

W1720 erbjuder många olika anslutningsmöjligheter för dina enheter. Projektorn är exempelvis utrustad med två HDMI-ingångar, en USB typ A-anslutning, en USB typ mini-B-anslutning och en VGA-ingång. USB-anslutningarna kan ej användas för uppspelning.

Titta även på

(2 st)
 • 4K Ultra HD DLP
 • Ljusstyrka på 2000 ANSI Lumen
 • Skarp och detaljerad med 30.000:1 i kontrast

17 990:-

Titta även på

(2 st)
 • 4K Ultra HD DLP
 • Ljusstyrka på 2000 ANSI Lumen
 • Skarp och detaljerad med 30.000:1 i kontrast

17 990:-

Jämför med liknande produkter

BenQ W1720

Produkt du jämför: Hemmabioprojektor med utmärkt bildkvalitet

Visa mer
1007981 BenQ BenQ W1720 9H.JLC77.14E BenQ W1720 är en 4K DLP-projektor med fin färgåtergivning och jämn kontrast. Oavsett vilket rum du befinner dig i får du hemmabiokänsla med tekniken i Cinemamaster Video+. Det energisnåla och miljövänliga SmartEco-läget kan ge dig en driftstid på upp till 15.000 timmar utan lamp-byte. Uppnå 4K Ultra HD-upplösning W1720 är en 4K-projektor med DLP-teknik från BenQ som pixelskiftar bilden dubbelt, både horisontellt och vertikalt, för att uppnå 4K Ultra HD-upplösning. Med 4K Ultra HD-upplösningen får du en otrolig klarhet och detaljrikedom i bilden. Med projektorns 1,1x zoom maximerar du tillgänglig utrymme vilket ger möjligheten att ha storskärmsunderhållning även i mindre utrymmen.  Få autentisk färgåtergivning Rec.709 är den internationella HDTV-standarden som garanterar de filmiska färgerna som regissören avser. RGBRGB-färghjulet gör W1720  optimerad för att hantera 100% av den internationella HDTV-standarden vilket gör att du får autentiska färger i din bild. Kontrasten på 10.000:1 ger dig ett stort intervall som säkerställer både skärpa, svärta och utmärkt färgåtergivning med snygga graderingar. Maximera din upplevelse Med CinemaMaster Video+ får du hemmabiokänsla i högsta klass. Tekniken har exempelvis en funktion för rörelseadaptiv kantförbättring, vilket gör att projektorn upptäcker förändringar i färger mellan objekt och bakgrunder, för att göra skarpare kanter och exakta strukturer.  Med anpassade ljudlägen får du ideala ljudupplevelser för alla typer av underhållning. Du hittar färdiga ljudlägen för bio, gaming, musik och sport. CinemaMaster Audio +2 erbjuder även exklusiva EQ-algoritmer som kan anpassas individuellt för att maximera din ljudupplevelse med exempelvis rikare bas. Förläng livslängden på lampan Med BenQ SmartEco-tekniken justeras ljusstyrkan automatiskt baserat på innehållet för att ge bättre svärta och ökad kontrast. Denna lösning förbättrar din bildupplevelse samtidigt som du sparar pengar. W1720 har även ett nytt lampläge, LampSave, som förlänger livslängden på lampan upp till 15 000 timmar. Du kan även ställa in andra lägen som Normal, SmartEco och Economic. Då förlänger du livslängden på lampan upp till mellan  4000 och 10 000 timmar. Flertalet anslutningsmöjligheter W1720 erbjuder många olika anslutningsmöjligheter för dina enheter. Projektorn är exempelvis utrustad med två HDMI-ingångar, en USB typ A-anslutning, en USB typ mini-B-anslutning och en VGA-ingång. USB-anslutningarna kan ej användas för uppspelning. Projektor 2 1 13490 SEK 13490 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Projektor
 3. Projektor