Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Hemmabioprojektor med fantastisk färgåtergivning

BenQ W2000

  Art.nr: 223099
 • Full HD 3D DLP-projektor
 • Perfekt färgåtergivning med Rec. 709
 • 2000 ANSI Lumen
 • Kontrast på 15 000:1
 • 2x HDMI-ingångar

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

BenQ W2000 är en Full HD hemmabioprojektor med fylld med avancerade tekniker för att leverera en imponerande bild med klara och naturliga färger. Projektorn har gott om anslutningsmöjligheter så att alla dina enheter kan anslutas. Lens Shift och Keystone-korrigering gör det enkelt att konfigurera projektorn.

Bäst i test av Ljud & Bild

"BenQ W2000 är klassens bästa projektor. Så enkelt är det. När det gäller bildkvalitet är det ingen i den här klassen som slår BenQ W2000. Hela färgspektrat finns på plats och balansen är superbra."

Läs hela testet här!

Utsedd till bästa produkt av EISA

Prestigetunga EISA Award tilldelades BenQ W2000 för bästa hemmabioprojektor 2016-2017 av dess panel på 50 representanter från 20 europeiska länder. Med deras beskrivning av Full HD-bild med knivskarpa och detaljerade bilder utesluter risken för att få en projektor som inte lever upp till förväntningarna.

BenQ DLP och High Fill Factor

BenQs hemmabioprojektorer med DLP betyder bilder med bra skärpa och tydliga detaljer. Med High Fill Factor som ger mer ljus till varje pixel kommer text och detaljer ännu bättre fram och tunna linjer som skiljer pixlarna åt elimineras och ger en renare och tydligare bild. Full HD-optiken med linselement i glas är av hög kvalitet och håller en lång livslängd.

Perfekt färgåtergivning

W2000 är utrustad med den senaste tekniken för att ge dig bästa möjliga bild. Projektorn använder sig av en färgskala som är kompatibel med Rec. 709, en standard som tidigare bara använts av professionella bio-projektorer. W2000 är noggrant kalibrerad för att ge dig den bästa möjliga färgåtergivningen oavsett om du ser på film från din Blu-ray-spelare eller tittar på TV-program.

Det går också att finjustera alla sex olika primärfärgerna (R/G/B/C/M/Y) med BenQs 3D Color Control. Det unika färgsystemet låter dig ställa in gain, mättnad och nyanser individuellt så att du kan skapar en bra bild beroende på förhållandet.

Titta även på

(4 st)
 • Kontrastförhållande på 12000:1
 • Ljusstyrka på 3500 ANSI Lumen
 • Driftstid upp till 15000 timmar

10 890:-

Titta även på

(4 st)
 • Kontrastförhållande på 12000:1
 • Ljusstyrka på 3500 ANSI Lumen
 • Driftstid upp till 15000 timmar

10 890:-

Jämför med liknande produkter

BenQ W2000

Produkt du jämför: Hemmabioprojektor med fantastisk färgåtergivning

Visa mer
223099 BenQ BenQ W2000 9H.Y1J77.17E BenQ W2000 är en Full HD hemmabioprojektor med fylld med avancerade tekniker för att leverera en imponerande bild med klara och naturliga färger. Projektorn har gott om anslutningsmöjligheter så att alla dina enheter kan anslutas. Lens Shift och Keystone-korrigering gör det enkelt att konfigurera projektorn. Bäst i test av Ljud & Bild "BenQ W2000 är klassens bästa projektor. Så enkelt är det. När det gäller bildkvalitet är det ingen i den här klassen som slår BenQ W2000. Hela färgspektrat finns på plats och balansen är superbra."Läs hela testet här! Utsedd till bästa produkt av EISA Prestigetunga EISA Award tilldelades BenQ W2000 för bästa hemmabioprojektor 2016-2017 av dess panel på 50 representanter från 20 europeiska länder. Med deras beskrivning av Full HD-bild med knivskarpa och detaljerade bilder utesluter risken för att få en projektor som inte lever upp till förväntningarna. BenQ DLP och High Fill Factor BenQs hemmabioprojektorer med DLP betyder bilder med bra skärpa och tydliga detaljer. Med High Fill Factor som ger mer ljus till varje pixel kommer text och detaljer ännu bättre fram och tunna linjer som skiljer pixlarna åt elimineras och ger en renare och tydligare bild. Full HD-optiken med linselement i glas är av hög kvalitet och håller en lång livslängd. Perfekt färgåtergivning W2000 är utrustad med den senaste tekniken för att ge dig bästa möjliga bild. Projektorn använder sig av en färgskala som är kompatibel med Rec. 709, en standard som tidigare bara använts av professionella bio-projektorer. W2000 är noggrant kalibrerad för att ge dig den bästa möjliga färgåtergivningen oavsett om du ser på film från din Blu-ray-spelare eller tittar på TV-program. Det går också att finjustera alla sex olika primärfärgerna (R/G/B/C/M/Y) med BenQs 3D Color Control. Det unika färgsystemet låter dig ställa in gain, mättnad och nyanser individuellt så att du kan skapar en bra bild beroende på förhållandet. Projektor 4,8 23 6990 SEK 6990 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Projektor
 3. Projektor