Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Hemmabioprojektor med låg ljudnivå och stöd för 3D

Epson EH-TW6700

  Art.nr: 238146
  • Kontrastförhållande på 70000:1 ger intensivare färger
  • Perfekt svärta med 3LCD-teknik
  • Full HD-upplösning och 3D-visning
  • 24 dB ljudnivå
  • Lång lamplivslängd på 5000 timmar

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Denna projektor levererar på alla fronter med flera avancerade tekniker som skapar ljusa, färgstärka Full HD-bilder med hög kontrast så att du får en grym filmupplevelse. Vidvinkel, optisk zoom och vertikal samt horisontell keystone-korrigering säkerställer att bilden blir perfekt i ditt vardagsrum utan krångel från många vinklar och du får förhållandevis kraftfullt ljud med dubbla 10 watts integrerade högtalare. Mycket projektor för pengarna helt enkelt.

Perfekt bild med 3LCD-teknik

EH-TW6700 använder sig av Epsons imponerande 3LCD-teknik med vitt och färgat ljus med styrka på 3000 ANSI Lumen, tillsammans med ett dynamiskt kontrastförhållande på 70000:1 får du en grym ljusstyrka och levande färger. 3LCD säkerställer att svärtan blir svart och färgerna blir naturliga samtidigt som en bildinterpolering och detaljförbättring ger både skarpare och mjukare rörliga bilder. 

Spela spel och se på film i i flera dimensioner då du även kan ta del av material i 3D med hjälp av aktiva 3D-glasögon. Oavsett om du projicerar på duk eller vägg får du en uppslukande inlevelse i underhållningen. Du projicerar exempelvis en yta på 100" på bara tre meters avstånd, men du kan även få en bild på 300" i Full HD om du har mindre begränsad bildvisningsyta för en spektakulär bio-upplevelse i hemmet. Anslut din Blu-ray-spelare, spelkonsol eller valfri källa genom HDMI och fram med popcornen och luta dig tillbaka.

Tänk på att du även enkelt kan ansluta din Chromecast direkt i projektorn för att enkelt streama film och serier trådlöst från din smartphone eller surfplatta då du både har USB-ingång för ström men även en för uppspelning av videofiler från ett USB-minne eller extern hårddisk.

Storbildsupplevelse utan krångel

Det är enkelt att få storbild hemma med EH-TW6700 tack vare en enkel installation och flera placeringsmöjligheter. Med 1,6x optisk zoom ±60 % vertikal och ±24 % horisontell keystone-korrigering kan du få en fantastisk bild oavsett storlek på rummet och den blir lätt att placera ut stående eller i taket med stora justeringsmöjligheter av bildvisningen. Underhållet är också minimalt med den extremt långa lamplivslängden i ECO-läge på 5000 timmar vilket låter dig se på en film med snittid på 1 timme och 45 minuter varje dag i hela sju år innan du behöver fundera på att byta ut lampan. Lampan har även garanti som sträcker sig till 36 månader alternativt till 3000 timmars användning.

Oavsett läge på projektorn vid användning får du ett driftsljud på låg nivå som i normalt läge ligger på 32 dB men går ända ner till 24 dB i ECO-läget. Får att få lite perspektiv så har ett kylskåp en normal ljudnivå i drift på runt 40 dB, så när du är uppslukad i handlingen med komplett biokänsla kanske även med hemmabio-receiver försvinner dessa låga decibel från fläktljud väldigt fort.

Jämför med liknande produkter

Epson EH-TW6700

Produkt du jämför: Hemmabioprojektor med låg ljudnivå och stöd för 3D

Visa mer
238146 Epson Epson EH-TW6700 V11H799040 Denna projektor levererar på alla fronter med flera avancerade tekniker som skapar ljusa, färgstärka Full HD-bilder med hög kontrast så att du får en grym filmupplevelse. Vidvinkel, optisk zoom och vertikal samt horisontell keystone-korrigering säkerställer att bilden blir perfekt i ditt vardagsrum utan krångel från många vinklar och du får förhållandevis kraftfullt ljud med dubbla 10 watts integrerade högtalare. Mycket projektor för pengarna helt enkelt. Perfekt bild med 3LCD-teknik EH-TW6700 använder sig av Epsons imponerande 3LCD-teknik med vitt och färgat ljus med styrka på 3000 ANSI Lumen, tillsammans med ett dynamiskt kontrastförhållande på 70000:1 får du en grym ljusstyrka och levande färger. 3LCD säkerställer att svärtan blir svart och färgerna blir naturliga samtidigt som en bildinterpolering och detaljförbättring ger både skarpare och mjukare rörliga bilder.  Spela spel och se på film i i flera dimensioner då du även kan ta del av material i 3D med hjälp av aktiva 3D-glasögon. Oavsett om du projicerar på duk eller vägg får du en uppslukande inlevelse i underhållningen. Du projicerar exempelvis en yta på 100" på bara tre meters avstånd, men du kan även få en bild på 300" i Full HD om du har mindre begränsad bildvisningsyta för en spektakulär bio-upplevelse i hemmet. Anslut din Blu-ray-spelare, spelkonsol eller valfri källa genom HDMI och fram med popcornen och luta dig tillbaka. Tänk på att du även enkelt kan ansluta din Chromecast direkt i projektorn för att enkelt streama film och serier trådlöst från din smartphone eller surfplatta då du både har USB-ingång för ström men även en för uppspelning av videofiler från ett USB-minne eller extern hårddisk. Storbildsupplevelse utan krångel Det är enkelt att få storbild hemma med EH-TW6700 tack vare en enkel installation och flera placeringsmöjligheter. Med 1,6x optisk zoom ±60 % vertikal och ±24 % horisontell keystone-korrigering kan du få en fantastisk bild oavsett storlek på rummet och den blir lätt att placera ut stående eller i taket med stora justeringsmöjligheter av bildvisningen. Underhållet är också minimalt med den extremt långa lamplivslängden i ECO-läge på 5000 timmar vilket låter dig se på en film med snittid på 1 timme och 45 minuter varje dag i hela sju år innan du behöver fundera på att byta ut lampan. Lampan har även garanti som sträcker sig till 36 månader alternativt till 3000 timmars användning. Oavsett läge på projektorn vid användning får du ett driftsljud på låg nivå som i normalt läge ligger på 32 dB men går ända ner till 24 dB i ECO-läget. Får att få lite perspektiv så har ett kylskåp en normal ljudnivå i drift på runt 40 dB, så när du är uppslukad i handlingen med komplett biokänsla kanske även med hemmabio-receiver försvinner dessa låga decibel från fläktljud väldigt fort. Projektor 5 1 8990 SEK 8990 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Projektor
  3. Projektor