Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Ljusstark 3D-projektor perfekt för presentationer

ViewSonic PA503W

  Art.nr: 247255
  • Använd upp till 15000 timmar
  • 3600 ANSI Lumen
  • Kontrast: 22000:1
  • 1 x HDMI / 2 x VGA
  • 16 ms input lag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Viewsonic PA503W är din ljusstarka och användarvänliga projektor perfekt för exempelvis konferensrummet eller undervisningssal som kan leverera en tydlig bild även i upplysta rum. Med flertalet anslutningsmöjligheter, lång driftstid och SuperEco-läge för kraftigt reducerad strömförbrukning för du en flexibel och pålitlig enhet som lever upp till sina specifikationer.

En projektor för de flesta omgivningar

Utöver en väldigt ljusstark projektor med hela 3600 lumen som inte har stora krav på mörkläggning under användning så du kan använda den i de flesta omgivningar, får du även en enhet som har väldigt hög kontrastnivå. Med ett värde på 22000:1 får du inte bara djupare svärta när det behövs, du får även mer dynamisk och korrekt färgåtergivning.

Med unikt 6-segments färghjul och dynamisk lampstyrning ger dig bredare färgomfång och trivsam återgivning av bildvisningen med exakta färger.

Energieffektiva SupeEco-läget ger dubbla livslängden

Genom att ge dig möjligheten att dämpa den projicerade ljusstyrkan minskar du lampans energiförbrukning upp till 70% vilket både är resursbesparande men även sänker ägandekostnaden. Du får en fortsatt skarp bild men kan tredubbla lampans livsläng från 5000 timmar, till hela 15000 timmar. Självfallet är lampan även utbytbar så du inte behöver byta ut hela din enhet när max antal timmar har uppnåtts.

1 x HDMI / 2 x VGA

Anslutningsmässigt har du tillgång till de flesta anslutningar man kan tänkas behöva. PA503S är utrustad med en HDMI-ingång, två VGA-ingångar, kompositvideoingång och Monitor Out för de tillfällen man vill koppla in en extra skärm, exempelvis vid presentationer. 

Om du önkar ett kraftfullare ljud än genom att använda dig av den integrerade högtalaren ansluter du enkelt externa högtalare genom 3.5 mm AUX-utgången.

Snabb uppdatering och möjlighet till stor och skarp bild

Du projicerar en bildvisningsyta lika skarp från 30 - 300 tum med upplösning på 1280 x 800 och du får flytande och följsamt bildmaterial med en input lag nere på 16 ms så du kan känna dig trygg i att visa upp ditt material när det gör sig som bäst.

DLP-teknologi och 3D

Projektorn är utrustad med DPL-teknologi (Digital Light Processing) vilken är den ledande tekniken använd i 90% av världens digitala biografer och i samtliga IMAX-biografer. PA503W stödjer även 3D vilket gör att du kan njuta av uppslukande underhållning eller undervisning från direkt från din laptop eller spela spel ytterligare en dimension.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Jämför med liknande produkter

ViewSonic PA503W

Produkt du jämför: Ljusstark 3D-projektor perfekt för presentationer

Visa mer
247255 ViewSonic ViewSonic PA503W VS16907 Viewsonic PA503W är din ljusstarka och användarvänliga projektor perfekt för exempelvis konferensrummet eller undervisningssal som kan leverera en tydlig bild även i upplysta rum. Med flertalet anslutningsmöjligheter, lång driftstid och SuperEco-läge för kraftigt reducerad strömförbrukning för du en flexibel och pålitlig enhet som lever upp till sina specifikationer. En projektor för de flesta omgivningar Utöver en väldigt ljusstark projektor med hela 3600 lumen som inte har stora krav på mörkläggning under användning så du kan använda den i de flesta omgivningar, får du även en enhet som har väldigt hög kontrastnivå. Med ett värde på 22000:1 får du inte bara djupare svärta när det behövs, du får även mer dynamisk och korrekt färgåtergivning. Med unikt 6-segments färghjul och dynamisk lampstyrning ger dig bredare färgomfång och trivsam återgivning av bildvisningen med exakta färger. Energieffektiva SupeEco-läget ger dubbla livslängden Genom att ge dig möjligheten att dämpa den projicerade ljusstyrkan minskar du lampans energiförbrukning upp till 70% vilket både är resursbesparande men även sänker ägandekostnaden. Du får en fortsatt skarp bild men kan tredubbla lampans livsläng från 5000 timmar, till hela 15000 timmar. Självfallet är lampan även utbytbar så du inte behöver byta ut hela din enhet när max antal timmar har uppnåtts. 1 x HDMI / 2 x VGA Anslutningsmässigt har du tillgång till de flesta anslutningar man kan tänkas behöva. PA503S är utrustad med en HDMI-ingång, två VGA-ingångar, kompositvideoingång och Monitor Out för de tillfällen man vill koppla in en extra skärm, exempelvis vid presentationer.  Om du önkar ett kraftfullare ljud än genom att använda dig av den integrerade högtalaren ansluter du enkelt externa högtalare genom 3.5 mm AUX-utgången. Snabb uppdatering och möjlighet till stor och skarp bild Du projicerar en bildvisningsyta lika skarp från 30 - 300 tum med upplösning på 1280 x 800 och du får flytande och följsamt bildmaterial med en input lag nere på 16 ms så du kan känna dig trygg i att visa upp ditt material när det gör sig som bäst. DLP-teknologi och 3D Projektorn är utrustad med DPL-teknologi (Digital Light Processing) vilken är den ledande tekniken använd i 90% av världens digitala biografer och i samtliga IMAX-biografer. PA503W stödjer även 3D vilket gör att du kan njuta av uppslukande underhållning eller undervisning från direkt från din laptop eller spela spel ytterligare en dimension. Projektor 4 2 4490 SEK 4490 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Projektor
  3. Projektor