Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Veckans klipp

3D-Projektor i Full HD med Chromecast-stöd

ViewSonic PJD7720HD

  Art.nr: 247253
 • Kontrastförhållande på 22000:1
 • Ljusstark bild med 3200 ANSI Lumen
 • Driftstid upp till 10000 timmar
 • DLP®-projektor med låg ljudnivå
 • Fullt stöd för 3D-tittande

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ViewSonic PJD7720HD ger dig en trivsam biokänsla i ditt hem med teknik som ger dig utmärkt ljud men främst utmärkt bild med livfulla färger - allt i Full HD och stöd för 3D. Smarta funktioner som dedikerad lucka med utrymme där du kan ansluta en Chromecast (Gen.2) så att du enkelt kan streama innehåll direkt från dina smarta enheter och ta del av lättillgängligt underhållning trådlöst.

Se på omslutande 3D-material

Låt dig ta del av underhållning med ytterligare en dimension. 3D-film har aldrig gjort sig bättre än på en större bildvisningsyta och finns främst därför enbart kvar på biografer och i projektorer i hemmet. Plussa på med snacks och fylligt surroundljud och din bioupplevelse i din egen soffa är komplett.

Välutvecklad bildförbättring i Full HD

Välkänd DLP-teknik som används runt om i hem och biografer är främst omtalad för sin förmåga att ge åskådaren ett bredare och mer autentiskt färgspektrum. Extra färgspektrum möjliggörs av ViewSonic med SuperColor™ (RGBCYW) 6-segment Color Wheel som ger dig trivsam bildvisning med levande färger. Med en kontraståtergivning på maximalt 22000:1 och med ljusstyrka på 3200 ANSI Lumen har du även större chans att använda din projektor även om du inte lyckas få det helt mörklagt.

Lättillgänglig anslutning på ovansidan för din Chromecast

Du ansluter smidigt din Chromecast av andra generationen innanför luckan på ovansidan för att enkelt kunna strömma din underhållning trådlöst till din projektor. Tänk inte på Bluray-spelare eller konsoler för att strömma dina favoritserier från Netflix, Youtube eller varför inte ditt eget galleri.

Du får även nytta av den integrerade och kraftfulla men kompakta 10W högtalaren med ett frekvensomfång på 20Hz - 20Khz som gör sig bra till presentationer och utmärkt till underhållning med ljudåtergivning av hög kvalitet.

Utmärkt skärpa med Full HD-upplösning

Du får bra detaljåtergivning och klarhet i HD-upplösning på 1920x1080. All typ av förvrängning uteblir och du kan se på valfri underhållning i valfritt format. Utrustad med 1.1x optisk zoom-lins ger dig extra spelrum i placeringen i rummet. PJD7720HD har även digital zoom från 0.8x - 2.0x och din projektor kan projicera en bildvisningsyta i Full HD-kvalitet från 30" - 300" i ditt hem.

Underhållsfritt med lång brinntid och låg ljudnivå

Byte av din projektorlampa ligger flera år fram i tiden. Du kan växla mellan Normal eller SuperEco-läge där det skiljer främst på brinntid och ljudnivå och det vanligtvis inte blir någon markant förändring i bildåtergivningen. Normalläget ger dig en livslängd på 4000 timmar med en ljudnivå på 35dB och SuperEco-läget ger 10000 timmar på låga 30dB. Ljudnivån motsvarande lägre än ett kylskåp slukas snabbt upp av ljudet från dina filmer och serier och du kan luta dig tillbaka och fokusera på allt det roliga.

Titta även på

(2 st)
 • Full HD DLP-projektor
 • Ljusstyrka på 3500 ANSI Lumen
 • Upp till 15.000 timmar brinntid

6 490:-

Titta även på

(2 st)
 • Full HD DLP-projektor
 • Ljusstyrka på 3500 ANSI Lumen
 • Upp till 15.000 timmar brinntid

6 490:-

Jämför med liknande produkter

ViewSonic PJD7720HD

Produkt du jämför: 3D-Projektor i Full HD med Chromecast-stöd

Visa mer
247253 ViewSonic ViewSonic PJD7720HD VS16483 ViewSonic PJD7720HD ger dig en trivsam biokänsla i ditt hem med teknik som ger dig utmärkt ljud men främst utmärkt bild med livfulla färger - allt i Full HD och stöd för 3D. Smarta funktioner som dedikerad lucka med utrymme där du kan ansluta en Chromecast (Gen.2) så att du enkelt kan streama innehåll direkt från dina smarta enheter och ta del av lättillgängligt underhållning trådlöst. Se på omslutande 3D-material Låt dig ta del av underhållning med ytterligare en dimension. 3D-film har aldrig gjort sig bättre än på en större bildvisningsyta och finns främst därför enbart kvar på biografer och i projektorer i hemmet. Plussa på med snacks och fylligt surroundljud och din bioupplevelse i din egen soffa är komplett. Välutvecklad bildförbättring i Full HD Välkänd DLP-teknik som används runt om i hem och biografer är främst omtalad för sin förmåga att ge åskådaren ett bredare och mer autentiskt färgspektrum. Extra färgspektrum möjliggörs av ViewSonic med SuperColor™ (RGBCYW) 6-segment Color Wheel som ger dig trivsam bildvisning med levande färger. Med en kontraståtergivning på maximalt 22000:1 och med ljusstyrka på 3200 ANSI Lumen har du även större chans att använda din projektor även om du inte lyckas få det helt mörklagt. Lättillgänglig anslutning på ovansidan för din Chromecast Du ansluter smidigt din Chromecast av andra generationen innanför luckan på ovansidan för att enkelt kunna strömma din underhållning trådlöst till din projektor. Tänk inte på Bluray-spelare eller konsoler för att strömma dina favoritserier från Netflix, Youtube eller varför inte ditt eget galleri. Du får även nytta av den integrerade och kraftfulla men kompakta 10W högtalaren med ett frekvensomfång på 20Hz - 20Khz som gör sig bra till presentationer och utmärkt till underhållning med ljudåtergivning av hög kvalitet. Utmärkt skärpa med Full HD-upplösning Du får bra detaljåtergivning och klarhet i HD-upplösning på 1920x1080. All typ av förvrängning uteblir och du kan se på valfri underhållning i valfritt format. Utrustad med 1.1x optisk zoom-lins ger dig extra spelrum i placeringen i rummet. PJD7720HD har även digital zoom från 0.8x - 2.0x och din projektor kan projicera en bildvisningsyta i Full HD-kvalitet från 30" - 300" i ditt hem. Underhållsfritt med lång brinntid och låg ljudnivå Byte av din projektorlampa ligger flera år fram i tiden. Du kan växla mellan Normal eller SuperEco-läge där det skiljer främst på brinntid och ljudnivå och det vanligtvis inte blir någon markant förändring i bildåtergivningen. Normalläget ger dig en livslängd på 4000 timmar med en ljudnivå på 35dB och SuperEco-läget ger 10000 timmar på låga 30dB. Ljudnivån motsvarande lägre än ett kylskåp slukas snabbt upp av ljudet från dina filmer och serier och du kan luta dig tillbaka och fokusera på allt det roliga. Projektor 4,7 3 4990 SEK 4990 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Projektor
 3. Projektor