Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

4K Ultra HD-projektor för biokänsla

ViewSonic PX701-4K

  Art.nr: 1014865
 • DLP 4K-projektor
 • 3,200 ANSI Lumens
 • SuperEco™
 • Upp till 20.000 timmars brinntid
 • Detaljrik med 12.000:1 i kontrast

Kombinera med

ViewSonic PX701-4K
Produkt du tittar på: 4K Ultra HD-projektor för biokänsla

9 990:-


 • Pris: 11 878:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ViewSonic® PX701-4K-projektorn levererar en otrolig underhållningsupplevelse hemifrån, en riktigt biokänsla i ditt hem. Med en fantastisk 4K Ultra HD-upplösning och HDR-stöd får du en projektor med kvalitet, dessutom om du väljer att använda dig av SuperEco™-funktionen är lampans nominella livslängd 20000 timmar. Dessutom har den 3200 lumen ger denna projektor ljusa bilder och en uppslukande upplevelse.

Fantastisk 4K Ultra HD-upplösning

Denna projektor är konstruerad med ett avancerat DLP® 4K Ultra HD-chip med XPR-teknik och levererar 3840 x 2160 distinkta pixlar för äkta 8,3 miljoner pixlar 4K UHD-upplösning. Dessutom har projektorn förmågan att avkoda HDR-videosignaler* och levererar otroligt detaljerad videoupplösning. Ljusa och levande färger skapar en oförglömlig upplevelse samtidigt som den kontrasten är rikare och mer detaljerad. Med en fantastisk bildåtergivning  visar projektorn videor som de var avsedda att ses - med en fyllig och uppslukande upplevelse.

* Videokällan måste också ha stöd för HDR-innehåll.

Ljusa bilder

Projektorn är utrustad med 3200 lumen och har ett högt kontrastförhållande som ger ljusa bilder i nästan alla miljöer. Har du en spelkonsol i hemmet? Projektorn har en låg ingångsfördröjning på 4,2 ms och 240Hz uppdateringsfrekvens som ger en häftig och rolig spelupplevelse.  ViewSonic® PX701-4K levererar en otrolig underhållningsupplevelse i hemmet, vare sig du kolla film, TV eller spelar spel.

Lampans livslängd

Den energibesparande SuperEco™-funktion minskar strömförbrukningen och förlänger lampans livslängd med upp till 20 000 timmar. * Väljer du att inte använda dig av SuperEco™ -funktionen är lampans nominella livslängd 6000 timmar.

* Lampans livslängd kan variera beroende på faktisk användning och andra faktorer.

Perfekta proportioner

Horisontell och vertikal keystone-korrigering och en hörnjusteringsfunktion eliminerar krokiga och förvrängda bilder för en perfekt proportionerad bild varje gång.

I förpackningen

 • PX701-4K
 • Strömkabel
 • Fjärrkontroll
 • Snabbstartsguide

Jämför med liknande produkter

ViewSonic PX701-4K

Produkt du jämför: 4K Ultra HD-projektor för biokänsla

Samsung SP-LSP7TFAXXC The Premiere Laser projector
SP-LSP7TFAXXC The Premiere Laser projector
Visa mer
1014865 1014865 ViewSonic ViewSonic PX701-4K PX701-4K ViewSonic® PX701-4K-projektorn levererar en otrolig underhållningsupplevelse hemifrån, en riktigt biokänsla i ditt hem. Med en fantastisk 4K Ultra HD-upplösning och HDR-stöd får du en projektor med kvalitet, dessutom om du väljer att använda dig av SuperEco™-funktionen är lampans nominella livslängd 20000 timmar. Dessutom har den 3200 lumen ger denna projektor ljusa bilder och en uppslukande upplevelse.Fantastisk 4K Ultra HD-upplösningDenna projektor är konstruerad med ett avancerat DLP® 4K Ultra HD-chip med XPR-teknik och levererar 3840 x 2160 distinkta pixlar för äkta 8,3 miljoner pixlar 4K UHD-upplösning. Dessutom har projektorn förmågan att avkoda HDR-videosignaler* och levererar otroligt detaljerad videoupplösning. Ljusa och levande färger skapar en oförglömlig upplevelse samtidigt som den kontrasten är rikare och mer detaljerad. Med en fantastisk bildåtergivning  visar projektorn videor som de var avsedda att ses - med en fyllig och uppslukande upplevelse.* Videokällan måste också ha stöd för HDR-innehåll. Ljusa bilderProjektorn är utrustad med 3200 lumen och har ett högt kontrastförhållande som ger ljusa bilder i nästan alla miljöer. Har du en spelkonsol i hemmet? Projektorn har en låg ingångsfördröjning på 4,2 ms och 240Hz uppdateringsfrekvens som ger en häftig och rolig spelupplevelse.  ViewSonic® PX701-4K levererar en otrolig underhållningsupplevelse i hemmet, vare sig du kolla film, TV eller spelar spel.Lampans livslängdDen energibesparande SuperEco™-funktion minskar strömförbrukningen och förlänger lampans livslängd med upp till 20 000 timmar. * Väljer du att inte använda dig av SuperEco™ -funktionen är lampans nominella livslängd 6000 timmar.* Lampans livslängd kan variera beroende på faktisk användning och andra faktorer. Perfekta proportionerHorisontell och vertikal keystone-korrigering och en hörnjusteringsfunktion eliminerar krokiga och förvrängda bilder för en perfekt proportionerad bild varje gång. I förpackningenPX701-4KStrömkabelFjärrkontrollSnabbstartsguide Projektor 9990 SEK 9990 NewCondition PreOrder
 1. Ljud & Bild
 2. Projektor
 3. Projektor