Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

100-tums ramspänd projektorduk

Andersson PRS 3.2 - 100"

  Art.nr: 1004745
  • 16:9-format
  • Garanterat vågfri duk
  • 234,6 x 137,6 cm
  • Duktyg i vinyl-material
  • Gainvärde 1,1

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

 

Andersson PRS 3.2 är ett perfekt val för dig som är ute efter en projektorduk som garanterat håller sig vågfri och kan ge en storslagen upplevelse med din favoritunderhållning. Ramen och dess aluminiumprofiler monteras lätt ihop för att duken sedan placeras i och spänns ut för optimalt slutresultat.

Inramad bild och högkvalitativ duk

Aluminiumramen är även iklädd i sammet för att motverka oönskade reflektioner från både projektorn och andra ljuskällor i rummet. Den tydliga ramen skapar en illusion med ökad kontrastupplevelse och ger en trivsam inramning av bilden. Projektordukens gain-värde på 1.1 låter dig även få en bra kombination av svärta och ljusstyrka i bilden.

Lätt att montera

Fästen för upphängning på vägg medföljer och standardiserad variant av skruv samt plugg för detta. Sen kan förutsättningarna variera och du kan behöva komplettera med andra skruvar beroende på vilket material din vägg består av. 

Dukens låga vikt gör att det inte krävs mer än två fästen som skruvas fast med fyra skruvar och din duk är snabbt och lätt monterad samt redo för storskalig underhållning.

1004745 Andersson Andersson PRS 3.2 - 100"   Andersson PRS 3.2 är ett perfekt val för dig som är ute efter en projektorduk som garanterat håller sig vågfri och kan ge en storslagen upplevelse med din favoritunderhållning. Ramen och dess aluminiumprofiler monteras lätt ihop för att duken sedan placeras i och spänns ut för optimalt slutresultat. Inramad bild och högkvalitativ duk Aluminiumramen är även iklädd i sammet för att motverka oönskade reflektioner från både projektorn och andra ljuskällor i rummet. Den tydliga ramen skapar en illusion med ökad kontrastupplevelse och ger en trivsam inramning av bilden. Projektordukens gain-värde på 1.1 låter dig även få en bra kombination av svärta och ljusstyrka i bilden. Lätt att montera Fästen för upphängning på vägg medföljer och standardiserad variant av skruv samt plugg för detta. Sen kan förutsättningarna variera och du kan behöva komplettera med andra skruvar beroende på vilket material din vägg består av.  Dukens låga vikt gör att det inte krävs mer än två fästen som skruvas fast med fyra skruvar och din duk är snabbt och lätt monterad samt redo för storskalig underhållning. Projektorduk 4 1 2490 SEK 2490 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Projektor
  3. Projektorduk