Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Motordriven projektorduk med fjärrkontroll

Kingpin Screens NON210-16:9

  Art.nr: 228671
 • 90 tum
 • Format: 16:9
 • Vägg- eller takmontering
 • Dukkasset i aluminium
 • Fjärrkontroll

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Kingpin Screens NON210-16:9 är en snyggt designad, elektrisk projektorduk med en av marknadens minsta kassetter (7 x 7 cm). Duktyget i glasfiber är försedd med svart baksida för att ge bästa svärta och kontrast. Dessutom minskar det ljusinsläppet. Monteras antingen på vägg eller i tak med de integrerade upphängningsfästena - duken kommer ut baktill på kassetten, närmast väggen. 

Format: 16:9

Njut av dina favoritfilmer på den 90 tum stora duken, försedd med en 5 cm svart ram, i 16:9-format med fantastisk svärta. Tack vare sin slimmade kassett med integrerade fästen blir det dessutom lätt att placera duken där det passar dig bäst.

Fjärrkontroll 

Styr projektorduken med den medföljande fjärrkontrollen som är av RD-typ (radiofrekevens). Det innebär att mottagaren, som är placerad på dukens sladd, kan gömmas undan i ett innertak eller vägg och ändå kan ta emot fjärrkontrollens signaler. 

Vill du lära dig mer om hemmabiodukar?

Att skaffa sig en hemmabioanläggning med projektor och filmduk är riktigt roligt. Däremot finns det många små beslut att ta innan man sitter där i soffan och njuter av den lyxigt stora bilden. En del beslut är lätta medan andra är lite knepigare. Här kan du läsa vår guide som vi hoppas skall svara på de flesta frågor som kan dyka upp gällande filmdukar.

Titta även på

(9 st)
 • 90 tum
 • Motordriven projektorduk
 • Fjärrkontroll

3 490:-

Titta även på

(9 st)
 • 90 tum
 • Motordriven projektorduk
 • Fjärrkontroll

3 490:-

228671 Kingpin Screens Kingpin Screens NON210-16:9 KP210-16:9 Kingpin Screens NON210-16:9 är en snyggt designad, elektrisk projektorduk med en av marknadens minsta kassetter (7 x 7 cm). Duktyget i glasfiber är försedd med svart baksida för att ge bästa svärta och kontrast. Dessutom minskar det ljusinsläppet. Monteras antingen på vägg eller i tak med de integrerade upphängningsfästena - duken kommer ut baktill på kassetten, närmast väggen.  Format: 16:9 Njut av dina favoritfilmer på den 90 tum stora duken, försedd med en 5 cm svart ram, i 16:9-format med fantastisk svärta. Tack vare sin slimmade kassett med integrerade fästen blir det dessutom lätt att placera duken där det passar dig bäst. Fjärrkontroll  Styr projektorduken med den medföljande fjärrkontrollen som är av RD-typ (radiofrekevens). Det innebär att mottagaren, som är placerad på dukens sladd, kan gömmas undan i ett innertak eller vägg och ändå kan ta emot fjärrkontrollens signaler.  Vill du lära dig mer om hemmabiodukar? Att skaffa sig en hemmabioanläggning med projektor och filmduk är riktigt roligt. Däremot finns det många små beslut att ta innan man sitter där i soffan och njuter av den lyxigt stora bilden. En del beslut är lätta medan andra är lite knepigare. Här kan du läsa vår guide som vi hoppas skall svara på de flesta frågor som kan dyka upp gällande filmdukar. Projektorduk 4 2 1990 SEK 1990 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Projektor
 3. Projektorduk