Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Bärbar CD-spelare

Andersson PEC 2.1

  Art.nr: 236879
  • Resume-funktion perfekt för ljudböcker
  • Anti-skip
  • Spelar skivor med MP3-filer
  • In-ear hörlurar medföljer

Kombinera med

Andersson PEC 2.1
Bärbar CD-spelare

399:-


  • Pris: 438:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Andersson PEC 2.1
Bärbar CD-spelare

399:-


  • Pris: 498:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson PEC 2.1 är en smidig, bärbar CD-spelare. Med Resume-funktion kan du enkelt återuppta lyssningen där du slutade, perfekt för till exempel ljudböcker på CD där det kan vara svårt att komma ihåg vart man slutade. Anti-skip gör dessutom att spelaren underviker att hoppa i spåret du lyssnar på om du råkar stöta till den under användning.

236879 Andersson Andersson PEC 2.1 Andersson PEC 2.1 är en smidig, bärbar CD-spelare. Med Resume-funktion kan du enkelt återuppta lyssningen där du slutade, perfekt för till exempel ljudböcker på CD där det kan vara svårt att komma ihåg vart man slutade. Anti-skip gör dessutom att spelaren underviker att hoppa i spåret du lyssnar på om du råkar stöta till den under användning. Bärbar CD-spelare 2,7 9 399 SEK 399 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Radio & Stereo
  3. Bärbar CD-spelare