Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Portabel stereo med CD, kassett och AUX-ingång

Sony CFD-S70 - Black

  Art.nr: 230959
  • Spelar CD/CD-R/RW och MP3-skivor
  • Kassettdäck med inspelningsfunktion
  • AUX-ingång
  • Mega Bass
  • Nät- eller batteridrift

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sony CFD-S70 är en kompakt designad stereo utrustad med AM-/FM-radio, kassettdäck och CD-spelare. Det finns även en AUX-ingång så att du även enkelt kan lyssna på musik från dina dator, MP3-spelare eller smartphone. Det går utmärkt att ansluta ett par hörlurar till stereon om du vill lyssna utan att störa omgivningen. Två fullregisterhögtalare på 2 x 1,7 Watt med Mega Bas-funktion ger ett fylligt och klart ljud.

Nät- eller batteridrift

Stereon drivs av antingen den medföljande strömkabeln eller 6 st C-batterier (köps separat) vilket gör att den passar lika bra på köksbänken som ute i trädgården eller på picknicken. 

230959 Sony Sony CFD-S70 - Black CFDS70B.CED Sony CFD-S70 är en kompakt designad stereo utrustad med AM-/FM-radio, kassettdäck och CD-spelare. Det finns även en AUX-ingång så att du även enkelt kan lyssna på musik från dina dator, MP3-spelare eller smartphone. Det går utmärkt att ansluta ett par hörlurar till stereon om du vill lyssna utan att störa omgivningen. Två fullregisterhögtalare på 2 x 1,7 Watt med Mega Bas-funktion ger ett fylligt och klart ljud. Nät- eller batteridrift Stereon drivs av antingen den medföljande strömkabeln eller 6 st C-batterier (köps separat) vilket gör att den passar lika bra på köksbänken som ute i trädgården eller på picknicken.  Bärbar CD-spelare 4,2 6 699 SEK 699 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Radio & Stereo
  3. Bärbar CD-spelare