Diktafon med omedelbar inspelning vid uppstart

Olympus VN-541PC

  Art.nr: 246095
  • Aktiv brusreducering
  • Spela in över 1500 timmar
  • 4 GB internminne
  • Anslut till dator med USB
  • Drivs av 2 X AAA batterier

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Olympus VN-541PC är du aldrig långt ifrån att föreviga dina viktiga möten eller ögonblick du vill ta tillvara på. Du får lång inspelningstid som enkelt sorteras upp i kategoriserade mappar direkt i din enhet och du spelar upp ljudet direkt med minimalt med brus.

Spela in med klart ljud

Du kan snabbt och direkt ur fickan påbörja inspelningen genom att skjuta inspelningsknappen till inspelningsläget. Med direkt uppstart behöver du inte missa något viktigt och du ser hela tiden en indikation att det pågår en inspelning då den orangea LED-dioden är upptänd. Inbyggd, aktiv brusreducering tillåter dig att spela upp filer med minimalt med brus i ljudåtergivningen. Du spelar enkelt in ljud i dess bästa form genom att i förväg välja vilken kategori som inspelningarna även kategoriseras i på ett 4 GB internminne som rymmer över 1500 timmar inspelningar.

Spela in med klart ljud

Inbyggd, aktiv brusreducering tillåter dig att spela upp filer med minimalt med brus i ljudåtergivningen. Du spelar enkelt in ljud i dess bästa form genom att i förväg välja vilken kategori som inspelningarna även skall kategoriseras i på det 4 GB stora internminne som rymmer över 1500 timmars inspelningar.

Du kan snabbt och direkt ur fickan påbörja inspelningen genom att skjuta inspelningsknappen till inspelningsläget. Med direkt uppstart behöver du inte missa något viktigt och du ser hela tiden en indikation att det pågår en inspelning när den orange-färgade LED-dioden är upptänd.

Enkel anslutning

Anslut till din PC eller Mac i USB-kontakten med den medföljande kabeln och du enkelt över dina inspelningar till din dator. 

246095 Olympus Olympus VN-541PC V405281BE000 Med Olympus VN-541PC är du aldrig långt ifrån att föreviga dina viktiga möten eller ögonblick du vill ta tillvara på. Du får lång inspelningstid som enkelt sorteras upp i kategoriserade mappar direkt i din enhet och du spelar upp ljudet direkt med minimalt med brus. Spela in med klart ljud Du kan snabbt och direkt ur fickan påbörja inspelningen genom att skjuta inspelningsknappen till inspelningsläget. Med direkt uppstart behöver du inte missa något viktigt och du ser hela tiden en indikation att det pågår en inspelning då den orangea LED-dioden är upptänd. Inbyggd, aktiv brusreducering tillåter dig att spela upp filer med minimalt med brus i ljudåtergivningen. Du spelar enkelt in ljud i dess bästa form genom att i förväg välja vilken kategori som inspelningarna även kategoriseras i på ett 4 GB internminne som rymmer över 1500 timmar inspelningar. Spela in med klart ljud Inbyggd, aktiv brusreducering tillåter dig att spela upp filer med minimalt med brus i ljudåtergivningen. Du spelar enkelt in ljud i dess bästa form genom att i förväg välja vilken kategori som inspelningarna även skall kategoriseras i på det 4 GB stora internminne som rymmer över 1500 timmars inspelningar. Du kan snabbt och direkt ur fickan påbörja inspelningen genom att skjuta inspelningsknappen till inspelningsläget. Med direkt uppstart behöver du inte missa något viktigt och du ser hela tiden en indikation att det pågår en inspelning när den orange-färgade LED-dioden är upptänd. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Enkel anslutning Anslut till din PC eller Mac i USB-kontakten med den medföljande kabeln och du enkelt över dina inspelningar till din dator.  Diktafon 3,4 5 499 SEK 499 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Radio & Stereo
  3. Diktafon