Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Spela in samtal med levande stereoljud

Olympus WS-852

  Art.nr: 227048
  • Riktade stereomikrofoner
  • 4 GB internminne
  • Plats för microSD-kort
  • Löstagbar USB-sticka
  • Upp till 1040 timmars inspelning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Olympus WS-852 är en digital diktafon med riktade stereomikrofoner som spelar in intervjuer, affärsmöten eller dina bästa idéer. 4 GB internminne ger dig upp till 1040 timmars inspelning - använd sedan den inbyggda USB-kontakten för att föra över filerna till din PC eller Mac. Tack vare möjligheten att välja mellan enkelt eller avancerat gränssnitt passar diktafonen allt från nybörjare till proffs

Riktade stereomikrofoner

Diktafonens mikrofoner är riktade i 90° och fångar därför upp personens tal - oavsett vart i rummet man befinner sig i. Dessutom finns ett inbyggt lågpassfilter som effektivt tar bort brus i lägre frekvenser som exempelvis luftkonditioneringar eller projektorer.   

Interna och externa lagringsmöjligheter

Med 4 GB internminne spelar du in samtal och intervjuer i upp till 1040 timmar. Skulle inte det räcka finns även plats för ett microSD-kort upp till 32 GB. Det gör att du får enorm lagringsmöjlighet för dina inspelningar. Diktafonen drivs av 2 x AAA-batterier (ingår) och ger en livslängd på upp till 110 timmar.

Löstagbar USB-sticka

Anslut till din PC eller Mac utan kabel. Med diktafonens inbyggda USB-kontakt för du enkelt över dina inspelningar till en externa hårddisk. Det går även utmärkt att använda det som ett USB-minne för dina viktiga dokument.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

227048 Olympus Olympus WS-852 V415121SE000 Olympus WS-852 är en digital diktafon med riktade stereomikrofoner som spelar in intervjuer, affärsmöten eller dina bästa idéer. 4 GB internminne ger dig upp till 1040 timmars inspelning - använd sedan den inbyggda USB-kontakten för att föra över filerna till din PC eller Mac. Tack vare möjligheten att välja mellan enkelt eller avancerat gränssnitt passar diktafonen allt från nybörjare till proffs Riktade stereomikrofoner Diktafonens mikrofoner är riktade i 90° och fångar därför upp personens tal - oavsett vart i rummet man befinner sig i. Dessutom finns ett inbyggt lågpassfilter som effektivt tar bort brus i lägre frekvenser som exempelvis luftkonditioneringar eller projektorer.    Interna och externa lagringsmöjligheter Med 4 GB internminne spelar du in samtal och intervjuer i upp till 1040 timmar. Skulle inte det räcka finns även plats för ett microSD-kort upp till 32 GB. Det gör att du får enorm lagringsmöjlighet för dina inspelningar. Diktafonen drivs av 2 x AAA-batterier (ingår) och ger en livslängd på upp till 110 timmar. Löstagbar USB-sticka Anslut till din PC eller Mac utan kabel. Med diktafonens inbyggda USB-kontakt för du enkelt över dina inspelningar till en externa hårddisk. Det går även utmärkt att använda det som ett USB-minne för dina viktiga dokument. Diktafon 5 1 699 SEK 699 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Radio & Stereo
  3. Diktafon