Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Stilfullt och användarvänligt mikrostereo-system

Andersson CTS 2.4

  Art.nr: 244325
 • Strömma trådlöst via Bluetooth
 • CD, USB- och AUX-ingång
 • FM-radio
 • 20 Hz - 20 KHz frekvensomfång
 • Högtalare med träkabinett

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Andersson CTS 2.4 får du ett mångsidigt mikrosystem som tillåter dig ansluta genom de vanligaste tillvägagångssätt men främst med tidsenlig trådlöshet tack vare integrerad Bluetooth. Du installerar enkelt din nya stereo med minimalt med kablar och kan inom kort börja lyssna på din favoritmusik, bok eller bra poddar - vart du vill. Diskret designad som gör sig bra tillsammans både som en gemensam enhet men även längre isär för ett bredare stereoljud kommer detta system skapa en trivsam närvaro i ditt hem. 

Flera anslutningsmöjligheter

Utöver möjligheten att streama trådlöst med Bluetooth 3.0 kan du även ansluta exempelvis din surfplatta, Android eller iOS-telefon med 3.5 mm AUX-kabel i anslutningen som hittas lättillgängligt på framsidan. Du spelar lika enkelt upp dina hederliga CD-skivor, men har du musik på din dator lägger du enkelt in dina MP3- eller WMA-filer på ett USB-minne för uppspelning direkt eller så skriver du in dessa på CD-R/CD-RW som vanlig CD-skiva eller data-skiva med hundratals låtar. ID3-funktionen finns tillgänglig för att kunna visa tillgänglig information som artist eller album från filer som spelas upp och allt visar sig tydligt i text på displayen.

I FM-läget kan sökning av nya radiokanaler göras manuellt till valfri plats eller helt automatiskt då de dessutom automatiskt sparas. Du väljer enkelt bland de förprogrammerade radiostationer som finns sparade genom att ange den sifferkombination av stationens sparade plats med hjälp av fjärrkontrollen.

Underhållning som passar dig

Utöver att välja ljudkälla använder du enklast den medföljande fjärrkontrollen för grundläggande inställningar som att justera ljudnivån på bas och diskant för att hitta ett ljud optimerat för dig. Du kan även välja om du vill att musiken som spelas upp från USB eller CD-skiva skall spelas upp i stigande ordning, repeteras eller att ordningen slumpas.
Du gör en enkel första installation genom att ansluta ström och de fyra högtalarkablarna och du är redo att börja lyssna eller börja konfigurera direkt.

Medföljer till CTS 2.4

 • 2x Högtalare
 • 2x 3m Högtalarkablar
 • AUX-kabel
 • FM-antenn
 • Strömkabel
 • Fjärrkontroll (batterier medföljer)
 • Användarmanual
244325 244325 Andersson Andersson CTS 2.4 Med Andersson CTS 2.4 får du ett mångsidigt mikrosystem som tillåter dig ansluta genom de vanligaste tillvägagångssätt men främst med tidsenlig trådlöshet tack vare integrerad Bluetooth. Du installerar enkelt din nya stereo med minimalt med kablar och kan inom kort börja lyssna på din favoritmusik, bok eller bra poddar - vart du vill. Diskret designad som gör sig bra tillsammans både som en gemensam enhet men även längre isär för ett bredare stereoljud kommer detta system skapa en trivsam närvaro i ditt hem.  Flera anslutningsmöjligheter Utöver möjligheten att streama trådlöst med Bluetooth 3.0 kan du även ansluta exempelvis din surfplatta, Android eller iOS-telefon med 3.5 mm AUX-kabel i anslutningen som hittas lättillgängligt på framsidan. Du spelar lika enkelt upp dina hederliga CD-skivor, men har du musik på din dator lägger du enkelt in dina MP3- eller WMA-filer på ett USB-minne för uppspelning direkt eller så skriver du in dessa på CD-R/CD-RW som vanlig CD-skiva eller data-skiva med hundratals låtar. ID3-funktionen finns tillgänglig för att kunna visa tillgänglig information som artist eller album från filer som spelas upp och allt visar sig tydligt i text på displayen. I FM-läget kan sökning av nya radiokanaler göras manuellt till valfri plats eller helt automatiskt då de dessutom automatiskt sparas. Du väljer enkelt bland de förprogrammerade radiostationer som finns sparade genom att ange den sifferkombination av stationens sparade plats med hjälp av fjärrkontrollen. Underhållning som passar dig Utöver att välja ljudkälla använder du enklast den medföljande fjärrkontrollen för grundläggande inställningar som att justera ljudnivån på bas och diskant för att hitta ett ljud optimerat för dig. Du kan även välja om du vill att musiken som spelas upp från USB eller CD-skiva skall spelas upp i stigande ordning, repeteras eller att ordningen slumpas.Du gör en enkel första installation genom att ansluta ström och de fyra högtalarkablarna och du är redo att börja lyssna eller börja konfigurera direkt. Medföljer till CTS 2.4 2x Högtalare2x 3m HögtalarkablarAUX-kabelFM-antennStrömkabelFjärrkontroll (batterier medföljer)Användarmanual Kompaktstereo 3,6 5 890 SEK 890 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Radio & Stereo
 3. Kompaktstereo