Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Lätthanterlig kompaktstereo med radio och Bluetooth

Panasonic RX-D70BTEG

  Art.nr: 1007581
 • Radio med RDS-funktion (DAB+ och FM)
 • Strömma musik trådlöst med Bluetooth
 • CD, USB- och AUX-ingång
 • Stor display och stora knappar
 • Hög ljudkvalitet

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Panasonic RX-D70BTEG är en kompaktstereo i minimalistisk design som trots sin storlek levererar en hög ljudkvalitet med förinställda equalizer-lägen och Bass Sound. Du kan använda kompaktstereon för att lyssna på DAB+ och FM-radio, CD, strömma musik trådlöst via Bluetooth eller ansluta en enhet via stereons USB- och AUX-ingång. Den lätthanterliga stereon är utrustad med en stor display och stora knappar vilket gör att du lätt kan växla mellan stereons många uppspelningsmöjligheter.

Lätthanterlig kompaktstereo med radio och Bluetooth

Minimalistisk design och enkel användning

Kompaktstereon har en stilren och minimalistisk design och dess fyrkantiga format passar in i alla rum. Med dimensionerna 128 x 310 x 205 mm är det lätt att placera stereon på ställen där det är ont om plats.

Frontpanelen är utrustad med en punktmatris-display och stora knappar som gör att stereon är enkel att använda. D70BTEG har även batteridrift och ett integrerat handtag som gör att den är enkel att bära med sig till balkongen eller till uteplatsen. 

Lätthanterlig kompaktstereo med radio och Bluetooth

Hög ljudkvalitet för både musik och dialoger

D70BTEG är utrustad med två 8 cm breda fullregisterhögtalare och separata högtalarkabinett på vardera sida som reducerar störningar från omgivningen. Basreflexporten på baksidan bidrar dessutom till en kraftfull basåtergivning. Resultatet blir en hög ljudkvalitet med ett klart ljud för stereons storlek. Kompaktstereon är även utrustad med Clear-Mode Dialogue - en funktion som lyfter fram talande röster ur högtalaren och gör det enklare att uppfatta en dialog. Perfekt om du gillar att lyssna på ljudböcker eller poddar.

Bred kompatibilitet 

Panasonic D70BTEG är kompatibel med de flesta ljudkällorna, lyssna på radio via FM och DAB+, spela upp musik via CD eller strömma underhållning trådlöst med hjälp av Bluetooth. Kompaktstereon har även ingångar för USB och AUX vilket ger dig en komplett stereo för all din underhållning. Stereons display har stöd RDS (Radio Data System) och kan visa upp information om vilken musik som spelas upp eller vad det är för radioprogram.

Strömma trådlöst med Bluetooth

D70BT har stöd för Bluetooth vilket gör att du kan lyssna på din favoritmusik trådlöst från din smartphone, surfplatta, laptop eller annan enhet med Bluetooth.  

Lätthanterlig kompaktstereo med radio och Bluetooth

Titta även på

(5 st)
 • Uteffekt på 70 Watt RMS
 • Strömma musik trådlöst med Bluetooth
 • CD, USB, AUX

2 190:-

Titta även på

(5 st)
 • Uteffekt på 70 Watt RMS
 • Strömma musik trådlöst med Bluetooth
 • CD, USB, AUX

2 190:-

1007581 Panasonic Panasonic RX-D70BTEG RX-D70BTEG-K Panasonic RX-D70BTEG är en kompaktstereo i minimalistisk design som trots sin storlek levererar en hög ljudkvalitet med förinställda equalizer-lägen och Bass Sound. Du kan använda kompaktstereon för att lyssna på DAB+ och FM-radio, CD, strömma musik trådlöst via Bluetooth eller ansluta en enhet via stereons USB- och AUX-ingång. Den lätthanterliga stereon är utrustad med en stor display och stora knappar vilket gör att du lätt kan växla mellan stereons många uppspelningsmöjligheter. Minimalistisk design och enkel användning Kompaktstereon har en stilren och minimalistisk design och dess fyrkantiga format passar in i alla rum. Med dimensionerna 128 x 310 x 205 mm är det lätt att placera stereon på ställen där det är ont om plats. Frontpanelen är utrustad med en punktmatris-display och stora knappar som gör att stereon är enkel att använda. D70BTEG har även batteridrift och ett integrerat handtag som gör att den är enkel att bära med sig till balkongen eller till uteplatsen.  Hög ljudkvalitet för både musik och dialoger D70BTEG är utrustad med två 8 cm breda fullregisterhögtalare och separata högtalarkabinett på vardera sida som reducerar störningar från omgivningen. Basreflexporten på baksidan bidrar dessutom till en kraftfull basåtergivning. Resultatet blir en hög ljudkvalitet med ett klart ljud för stereons storlek. Kompaktstereon är även utrustad med Clear-Mode Dialogue - en funktion som lyfter fram talande röster ur högtalaren och gör det enklare att uppfatta en dialog. Perfekt om du gillar att lyssna på ljudböcker eller poddar. Bred kompatibilitet  Panasonic D70BTEG är kompatibel med de flesta ljudkällorna, lyssna på radio via FM och DAB+, spela upp musik via CD eller strömma underhållning trådlöst med hjälp av Bluetooth. Kompaktstereon har även ingångar för USB och AUX vilket ger dig en komplett stereo för all din underhållning. Stereons display har stöd RDS (Radio Data System) och kan visa upp information om vilken musik som spelas upp eller vad det är för radioprogram. Strömma trådlöst med Bluetooth D70BT har stöd för Bluetooth vilket gör att du kan lyssna på din favoritmusik trådlöst från din smartphone, surfplatta, laptop eller annan enhet med Bluetooth.   Kompaktstereo 4 1 1690 SEK 1690 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Radio & Stereo
 3. Kompaktstereo