Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Uppkopplad kompaktstereo med inbyggd Chromecast

Panasonic SC-HC2020EG - Black

  Art.nr: 1007576
  • 40 Watt uteffekt
  • Radio (DAB+ och FM)
  • Bluetooth, CD, AUX- och USB-ingång
  • Integrerad Chromecast
  • Kan monteras på väggen

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Panasonic SC-HC2020EG är en stilren och uppkopplad kompaktstereo med bred kompatibilitet och inbyggd Chromecast som är perfekt att ha i vardagsrummet eller köket. Med en uteffekt på 40 watt och dubbla högtalarelement på 8 cm vardera kan du njuta av ett härligt HiFi-ljud som fyller hela rummet. Stereon har många anslutningsmöjligheter - casta dina favoritspellistor från Spotify, lyssna på radio på DAB+ och FM, använd CD-spelaren, strömma musik via Bluetooth eller anslut din enhet till USB- eller AUX-ingången.

Casta trådlöst med inbyggt Chromecast

Med integrerad Chromecast kan du enkelt streama dina spellistor, lyssna på dina favoritradiokanaler eller ta del av veckans podcasts från en smartphone eller annan streamingenhet. Med Chromecast kan du trådlöst streama ljudkällor i högupplösta ljudformat med en fantastisk ljudkvalitet. Du kan även gruppera kompatibla enheter och spela musik på flera högtalare med hjälp av Multiroom-synkronisering.

HiFi-ljud som fyller hela rummet

SC-HC2020EG erbjuder dig ett fylligt och dynamiskt ljud som du normalt inte kan förvänta dig av en kompaktstereo i den här storleken. Med en total uteffekt på 40 watt, två fullregisterhögtalare på 8 cm som använder sig av Twister Acoustic Port, en akustikport med unik design som ger en ökad resonans får du en fyllig och kraftfull basåtergivning som överstiger alla förväntningar.

Elegant och minimalistisk design

Panasonic SC-HC2020EG har en minimalistisk design som passar in överallt i hemmet. Kompaktstereon är optimerad för att passa perfekt för vägghängd montering vilket utökar placeringsmöjligheterna och du kan njuta av högkvalitativt ljud där det passar dig.

Bred kompatibilitet

Kompaktstereon är kompatibel med de flesta ljudkällorna, lyssna på radio via FM och DAB+, spela upp din favoritmusik via CD eller strömma underhållning trådlöst med hjälp av Bluetooth eller Chromecast. Kompaktstereon har även ingångar för USB och AUX vilket ger dig en komplett stereo för att din underhållning.

Strömma trådlöst med Bluetooth

SC-HC2020EG har stöd för Bluetooth vilket gör att du kan lyssna på din favoritmusik, en spännande ljudbok eller en intressant podcast trådlöst från din smartphone eller surfplatta. Bluetooth-anslutningen har en räckvidd på upp till tio meter.

1007576 1007576 Panasonic Panasonic SC-HC2020EG - Black SC-HC2020EGK Panasonic SC-HC2020EG är en stilren och uppkopplad kompaktstereo med bred kompatibilitet och inbyggd Chromecast som är perfekt att ha i vardagsrummet eller köket. Med en uteffekt på 40 watt och dubbla högtalarelement på 8 cm vardera kan du njuta av ett härligt HiFi-ljud som fyller hela rummet. Stereon har många anslutningsmöjligheter - casta dina favoritspellistor från Spotify, lyssna på radio på DAB+ och FM, använd CD-spelaren, strömma musik via Bluetooth eller anslut din enhet till USB- eller AUX-ingången. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Casta trådlöst med inbyggt Chromecast Med integrerad Chromecast kan du enkelt streama dina spellistor, lyssna på dina favoritradiokanaler eller ta del av veckans podcasts från en smartphone eller annan streamingenhet. Med Chromecast kan du trådlöst streama ljudkällor i högupplösta ljudformat med en fantastisk ljudkvalitet. Du kan även gruppera kompatibla enheter och spela musik på flera högtalare med hjälp av Multiroom-synkronisering. HiFi-ljud som fyller hela rummet SC-HC2020EG erbjuder dig ett fylligt och dynamiskt ljud som du normalt inte kan förvänta dig av en kompaktstereo i den här storleken. Med en total uteffekt på 40 watt, två fullregisterhögtalare på 8 cm som använder sig av Twister Acoustic Port, en akustikport med unik design som ger en ökad resonans får du en fyllig och kraftfull basåtergivning som överstiger alla förväntningar. Elegant och minimalistisk design Panasonic SC-HC2020EG har en minimalistisk design som passar in överallt i hemmet. Kompaktstereon är optimerad för att passa perfekt för vägghängd montering vilket utökar placeringsmöjligheterna och du kan njuta av högkvalitativt ljud där det passar dig. Bred kompatibilitet Kompaktstereon är kompatibel med de flesta ljudkällorna, lyssna på radio via FM och DAB+, spela upp din favoritmusik via CD eller strömma underhållning trådlöst med hjälp av Bluetooth eller Chromecast. Kompaktstereon har även ingångar för USB och AUX vilket ger dig en komplett stereo för att din underhållning. Strömma trådlöst med Bluetooth SC-HC2020EG har stöd för Bluetooth vilket gör att du kan lyssna på din favoritmusik, en spännande ljudbok eller en intressant podcast trådlöst från din smartphone eller surfplatta. Bluetooth-anslutningen har en räckvidd på upp till tio meter. Kompaktstereo 4 2 3190 SEK 3190 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Radio & Stereo
  3. Kompaktstereo