Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Stilfull och väggmonterbar kompaktstereo med DAB+ & FM

Panasonic SC-HC302EG - Black

  Art.nr: 1007566
 • 20 Watt uteffekt
 • Radio (DAB+ och FM)
 • Strömma musik trådlöst med Bluetooth
 • CD, AUX- och USB-ingång
 • Kan monteras på väggen

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Kompaktstereon SC-HC302EG från Panasonic är en smidig och stilfull stereo med många anslutningsmöjligheter. Perfekt för att ha i vardagsrummet eller i köket. Med en uteffekt och 20 Watt levererar SC-HC302EG ett klart ljud för all din underhållning och med möjligheten för väggmontering får du en stereo som passar in överallt.

Kompaktstereon har många uppspelningsmöjligheter - lyssna på radio på DAB+ och FM, CD, anslut en enhet via AUX-ingången eller strömma musik trådlöst med Bluetooth, allt med perfekt ljudkvalitet.

Klart ljud med fyllig bas

Kompaktstereon är utrustad med den senaste ljudteknologin med digital förstärkare och en uteffekt på 20 Watt vilket ger dig en stereo som trots sin storlek levererar ett klart och dynamiskt ljud för all din underhållning. 

Stilfull och väggmonterbar kompaktstereo med DAB+ & FM

Elegant och minimalistisk design

Panasonic SC-HC302EG har en minimalistisk design som passar in överallt i hemmet. Kompaktstereon är optimerad för att passa perfekt för vägghängd montering vilket utökar placeringsmöjligheterna och du kan njuta av högkvalitativt ljud där det passar dig.

Bred kompatibilitet 

Kompaktstereon är kompatibel med de flesta ljudkällorna, lyssna på musik via FM och DAB+, spela upp musik via CD eller strömma underhållning trådlöst med hjälp av Bluetooth. SC-HC302EG har även ingångar för USB och AUX vilket ger dig en komplett stereo för all din underhållning. Stereon är utrustad med AUX-IN Auto Play vilket gör att stereon automatiskt startar och spelar musik när en AUX-kabel ansluts.

Strömma trådlöst med Bluetooth

SC-HC302EG har stöd för Bluetooth vilket gör att du kan lyssna på din favoritmusik trådlöst från din smartphone eller surfplatta med Bluetooth. Ladda ner appen Panasonic Music Streaming app kostnadsfritt för att enkelt styra och streama din underhållning i hemmet.

Medföljande tillbehör

 • Kompaktstereo
 • Strömadapter
 • Antenn för DAB och FM
 • Fjärrkontroll
 • Batterier till fjärrkontroll 
1007566 Panasonic Panasonic SC-HC302EG - Black SC-HC302EG-K Kompaktstereon SC-HC302EG från Panasonic är en smidig och stilfull stereo med många anslutningsmöjligheter. Perfekt för att ha i vardagsrummet eller i köket. Med en uteffekt och 20 Watt levererar SC-HC302EG ett klart ljud för all din underhållning och med möjligheten för väggmontering får du en stereo som passar in överallt. Kompaktstereon har många uppspelningsmöjligheter - lyssna på radio på DAB+ och FM, CD, anslut en enhet via AUX-ingången eller strömma musik trådlöst med Bluetooth, allt med perfekt ljudkvalitet. Klart ljud med fyllig bas Kompaktstereon är utrustad med den senaste ljudteknologin med digital förstärkare och en uteffekt på 20 Watt vilket ger dig en stereo som trots sin storlek levererar ett klart och dynamiskt ljud för all din underhållning.  Elegant och minimalistisk design Panasonic SC-HC302EG har en minimalistisk design som passar in överallt i hemmet. Kompaktstereon är optimerad för att passa perfekt för vägghängd montering vilket utökar placeringsmöjligheterna och du kan njuta av högkvalitativt ljud där det passar dig. Bred kompatibilitet  Kompaktstereon är kompatibel med de flesta ljudkällorna, lyssna på musik via FM och DAB+, spela upp musik via CD eller strömma underhållning trådlöst med hjälp av Bluetooth. SC-HC302EG har även ingångar för USB och AUX vilket ger dig en komplett stereo för all din underhållning. Stereon är utrustad med AUX-IN Auto Play vilket gör att stereon automatiskt startar och spelar musik när en AUX-kabel ansluts. Strömma trådlöst med Bluetooth SC-HC302EG har stöd för Bluetooth vilket gör att du kan lyssna på din favoritmusik trådlöst från din smartphone eller surfplatta med Bluetooth. Ladda ner appen Panasonic Music Streaming app kostnadsfritt för att enkelt styra och streama din underhållning i hemmet. Medföljande tillbehör KompaktstereoStrömadapterAntenn för DAB och FMFjärrkontrollBatterier till fjärrkontroll  Kompaktstereo 1990 SEK 1990 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Radio & Stereo
 3. Kompaktstereo