Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Stilren kompaktstereo med Bluetooth

Panasonic SC-PM250

  Art.nr: 202050
 • 20 Watt uteffekt
 • Strömma musik trådlöst via Bluetooth
 • CD-spelare
 • FM-radio
 • USB-ingång

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

SC-PM250EC-S från Panasonic är ett smidigt och kompakt mikrosystem med CD-spelare, radio och USB-ingång som låter du uppleva favoritmusiken med kraftfull bas och klart ljud. Med Bluetooth och Panasonics Streaming App kan du på ett enkelt sätt trådlöst spela upp och styra din musik. CD-spelaren kan läsa både CD-R skivor och MP3-filer och radion har RDS-funktion så du alltid kan se vilken station du lyssnar på!

Upplev trådlös frihet med Bluetooth

När du lyssnar på musik vill du ha ett riktigt klart, fylligt och levande ljud. SC-PM250 är utrustad med Bluetooth så att du kan strömma musik från telefoner, surfplattor eller datorer enkelt och snabbt. Ljudet är kristallklart och fyller hela rummet.

USB-ingång för uppspelning av musik

SC-PM250EC-S Är utrustad med USB-ingång vilket möjliggör enkel anslutning av ett USB-minne och spela upp musik med riktigt hög kvalitet!

Radio med RDS-funktion

Radiodelen har RDS-funktion med automatisk sökning och lagring av upp till 30 programmerbara förval så att du enkelt kan hitta och byta mellan dina favoritkanaler. Med timerfunktionen kan du enkelt programmera start av uppspelning eller avstängning när du vill.

Titta även på

(6 st)
 • Basreflexhögtalare för djupare bas
 • FM-radio med snabbval
 • Inbyggd USB-laddningsport

990:-

Titta även på

(6 st)
 • Basreflexhögtalare för djupare bas
 • FM-radio med snabbval
 • Inbyggd USB-laddningsport

990:-

202050 Panasonic Panasonic SC-PM250 SC-PM250EC-S SC-PM250EC-S från Panasonic är ett smidigt och kompakt mikrosystem med CD-spelare, radio och USB-ingång som låter du uppleva favoritmusiken med kraftfull bas och klart ljud. Med Bluetooth och Panasonics Streaming App kan du på ett enkelt sätt trådlöst spela upp och styra din musik. CD-spelaren kan läsa både CD-R skivor och MP3-filer och radion har RDS-funktion så du alltid kan se vilken station du lyssnar på! Upplev trådlös frihet med Bluetooth När du lyssnar på musik vill du ha ett riktigt klart, fylligt och levande ljud. SC-PM250 är utrustad med Bluetooth så att du kan strömma musik från telefoner, surfplattor eller datorer enkelt och snabbt. Ljudet är kristallklart och fyller hela rummet. USB-ingång för uppspelning av musik SC-PM250EC-S Är utrustad med USB-ingång vilket möjliggör enkel anslutning av ett USB-minne och spela upp musik med riktigt hög kvalitet! Radio med RDS-funktion Radiodelen har RDS-funktion med automatisk sökning och lagring av upp till 30 programmerbara förval så att du enkelt kan hitta och byta mellan dina favoritkanaler. Med timerfunktionen kan du enkelt programmera start av uppspelning eller avstängning när du vill. Kompaktstereo 4,1 18 1290 SEK 1290 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Radio & Stereo
 3. Kompaktstereo