Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kompaktstereo med radio och Bluetooth

Panasonic SC-PM250B

  Art.nr: 233068
  • Bluetooth för trådlös ljuduppspelning
  • Radio (DAB+ och FM)
  • Kompakt design
  • Inbyggd CD-spelare

Kombinera med

Panasonic SC-PM250B
Kompaktstereo med radio och Bluetooth

1 790:-


  • Pris: 1 969:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Panasonic SC-PM250B
Kompaktstereo med radio och Bluetooth

1 790:-


  • Pris: 1 839:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

SC-PM250BEGS från Panasonic är ett smidigt och kompakt mikrosystem med CD-spelare, DAB- och FM-radio samt USB-ingång. Med Bluetooth och Panasonic Streaming App kan du på ett enkelt sätt trådlöst spela upp och styra din musik. SC-PM250 har också en CD-spelare som kan läsa både CD-R skivor och MP3-filer, samt en radio med RDS-funktion.

Trådlös musikströmning med Bluetooth

Tack vare att stereon är utrustad med Bluetooth kan du enkelt och trådlöst ansluta den till en Bluetooth-utrustad mobil, surfplatta och bärbar dator samt iPod eller iPhone och enkelt spela upp din favoritmusik. Laddar du ner Panasonics "Music Streaming App" till din Android eller iOS-enhet kan du spela upp musiken från till exempel en smartphone, dator, server eller surfplatta. Appen laddas enkelt ner från App Store eller Google Play.

DAB- och FM-radio med RDS-funktion

Radiodelen har RDS-funktion med automatisk sökning och lagring av upp till 30 programmerbara förval i FM och 20 i DAB så att du enkelt kan hitta och byta mellan dina favoritkanaler. Med timerfunktionen kan du enkelt programmera start av uppspelning eller avstängning när du vill.

233068 Panasonic Panasonic SC-PM250B SC-PM250BEGS SC-PM250BEGS från Panasonic är ett smidigt och kompakt mikrosystem med CD-spelare, DAB- och FM-radio samt USB-ingång. Med Bluetooth och Panasonic Streaming App kan du på ett enkelt sätt trådlöst spela upp och styra din musik. SC-PM250 har också en CD-spelare som kan läsa både CD-R skivor och MP3-filer, samt en radio med RDS-funktion. Trådlös musikströmning med Bluetooth Tack vare att stereon är utrustad med Bluetooth kan du enkelt och trådlöst ansluta den till en Bluetooth-utrustad mobil, surfplatta och bärbar dator samt iPod eller iPhone och enkelt spela upp din favoritmusik. Laddar du ner Panasonics "Music Streaming App" till din Android eller iOS-enhet kan du spela upp musiken från till exempel en smartphone, dator, server eller surfplatta. Appen laddas enkelt ner från App Store eller Google Play. DAB- och FM-radio med RDS-funktion Radiodelen har RDS-funktion med automatisk sökning och lagring av upp till 30 programmerbara förval i FM och 20 i DAB så att du enkelt kan hitta och byta mellan dina favoritkanaler. Med timerfunktionen kan du enkelt programmera start av uppspelning eller avstängning när du vill. Kompaktstereo 4 1 1790 SEK 1790 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Radio & Stereo
  3. Kompaktstereo