Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Mångsidig kompaktstereo med bra tryck i ljudet

Panasonic SC-UX100E

  Art.nr: 1002269
  • Anslut med Bluetooth
  • USB- och RCA/AUX-ingång
  • FM-radio och CD-spelare
  • Strömlinjeformad design ger bred ljudåtergivning

Kombinera med

Panasonic SC-UX100E-K
Mångsidig kompaktstereo med bra tryck i ljudet

1 990:-


  • Pris: 2 039:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Panasonic SC-UX100E-K
Mångsidig kompaktstereo med bra tryck i ljudet

1 990:-


  • Pris: 2 169:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Panasonic SC-UX100E-K är en kompaktstereo i modern design som är genomtänkt och välutvecklad för att ge dig kraftfullt ljud med utmärkt spridning i din omgivning. Förstärk ljudet trådlöst från din Android- eller iOS enhet, lyssna på radio eller anslut din TV för kraftfullare ljud och du får alltid en dynamiskt och bred ljudbild du inte kommer vilja vara utan.

Lätt installation och varierande uppspelningsmöjligheter

Du installerar enkelt din nya stereo med minimalt med kablar och kan inom kort börja lyssna på din favoritmusik, bok eller bra poddar - vart du vill. Modern men även effektiv design och högtalare du kan placera längre isär för ett bredare stereoljud och detta mikrosystem kommer oavsett skapa en trivsam närvaro vart du än väljer att använda det.

Du får gott om klassiska anslutningar så du kan spela upp CD-skivor, ansluta USB-minnen, RCA/AUX-kabel men även vanlig radio och trådlös överföring med Bluetooth från exempelvis din smartphone, som du även kan använda som fjärrkontroll.

Underhållning som passar dig

Utöver att välja ljudkälla använder du enklast den medföljande fjärrkontrollen eller appen "Max Juke" för grundläggande inställningar som att justera ljudnivån på bas och diskant för att hitta ett ljud optimerat för dig. Välj din ljudkälla men även ett önskat och förinställt equaliser-läge som passar bäst för just det du lyssnar på. 

1002269 Panasonic Panasonic SC-UX100E SC-UX100E-K Panasonic SC-UX100E-K är en kompaktstereo i modern design som är genomtänkt och välutvecklad för att ge dig kraftfullt ljud med utmärkt spridning i din omgivning. Förstärk ljudet trådlöst från din Android- eller iOS enhet, lyssna på radio eller anslut din TV för kraftfullare ljud och du får alltid en dynamiskt och bred ljudbild du inte kommer vilja vara utan. Lätt installation och varierande uppspelningsmöjligheter Du installerar enkelt din nya stereo med minimalt med kablar och kan inom kort börja lyssna på din favoritmusik, bok eller bra poddar - vart du vill. Modern men även effektiv design och högtalare du kan placera längre isär för ett bredare stereoljud och detta mikrosystem kommer oavsett skapa en trivsam närvaro vart du än väljer att använda det. Du får gott om klassiska anslutningar så du kan spela upp CD-skivor, ansluta USB-minnen, RCA/AUX-kabel men även vanlig radio och trådlös överföring med Bluetooth från exempelvis din smartphone, som du även kan använda som fjärrkontroll. Underhållning som passar dig Utöver att välja ljudkälla använder du enklast den medföljande fjärrkontrollen eller appen "Max Juke" för grundläggande inställningar som att justera ljudnivån på bas och diskant för att hitta ett ljud optimerat för dig. Välj din ljudkälla men även ett önskat och förinställt equaliser-läge som passar bäst för just det du lyssnar på.  Kompaktstereo 4,8 12 1990 SEK 1990 NewCondition PreOrder
  1. Ljud & Bild
  2. Radio & Stereo
  3. Kompaktstereo