Kompakt MP3-spelare med grymt ljud

Sony NW-E394 - Black

  Art.nr: 228149
  • Lyssna på dina MP3-filer
  • Upp till 35 timmars speltid
  • Kompakt design
  • 8 GB minne
  • FM-radio

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sony NW-E394 är en kompakt och elegant MP3-spelare som låter dig spela musik eller lyssna på radio vart du än är. Med 8 GB minne får du plats med alla dina favoritlåtar - upplev ett rikt och klart ljud i upp till 35 timmar med hjälp av det kraftfulla batteriet. Tack vare volymkontroll och pausknapp på spelarens sida kan du dessutom enkelt styra ljudet när du är på språng, utan att behöva plocka upp den ur fickan. 

35 timmars välljudande speltid

Spelaren laddas på två timmar med den medföljande USB-kabeln och har sedan en speltid på upp till 35 timmar! Du har möjlighet att justera ljudet så det passar din musik perfekt tack vare ClearAudio+, Clear Bass, Dynamic Normalizer och en fem-bands equaliser. 

FM-radio

Lyssna på radio med den inbyggda FM-mottagaren. Med möjlighet att lagra hela 30 kanaler har du alltid enkel åtkomst till dina favoritfrekvenser.

Display med fotostöd

MP3-spelaren är utrustad med en 1,77" display med en upplösning på 128 x 160 (QQVGA) med vit LED-bakbelysning och fotostöd för JPEG-bilder. 

228149 Sony Sony NW-E394 - Black NWE394B.CEW Sony NW-E394 är en kompakt och elegant MP3-spelare som låter dig spela musik eller lyssna på radio vart du än är. Med 8 GB minne får du plats med alla dina favoritlåtar - upplev ett rikt och klart ljud i upp till 35 timmar med hjälp av det kraftfulla batteriet. Tack vare volymkontroll och pausknapp på spelarens sida kan du dessutom enkelt styra ljudet när du är på språng, utan att behöva plocka upp den ur fickan.  35 timmars välljudande speltid Spelaren laddas på två timmar med den medföljande USB-kabeln och har sedan en speltid på upp till 35 timmar! Du har möjlighet att justera ljudet så det passar din musik perfekt tack vare ClearAudio+, Clear Bass, Dynamic Normalizer och en fem-bands equaliser.  FM-radio Lyssna på radio med den inbyggda FM-mottagaren. Med möjlighet att lagra hela 30 kanaler har du alltid enkel åtkomst till dina favoritfrekvenser. Display med fotostöd MP3-spelaren är utrustad med en 1,77" display med en upplösning på 128 x 160 (QQVGA) med vit LED-bakbelysning och fotostöd för JPEG-bilder.  MP3-spelare 3,3 19 799 SEK 799 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Radio & Stereo
  3. MP3-spelare