Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Uppladdningsbar och portabel DAB+ radio

Andersson DAB 2.0

  Art.nr: 1006798
  • Bärbar DAB+ och FM-radio
  • Uppladdningsbart batteri
  • Hörlurar medföljer
  • Inbyggd ficklampa

Kombinera med

Andersson DAB 2.0
Uppladdningsbar och portabel DAB+ radio

399:-


  • Pris: 528:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Andersson DAB 2.0
Uppladdningsbar och portabel DAB+ radio

399:-


  • Pris: 498:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med en smidig portabel DAB+ och FM-radio kan du lyssna på dina favoritstationer när du är på arbetet,  promenerar eller utför andra aktiviteter. DAB 2.0 har en kompakt och smidig design som passar perfekt i handen. Med den 1,4" stora displayen ser du tydligt vilken radiostation du lyssnar på.

Inbyggd FM-radio

DAB 2.0 är inte enbart en liten och portabel DAB+ radio, den har även inbyggd FM-radio, om du föredrar att lyssna på radiokanaler. För att nå FM-radion kopplar du in ett par hörlurar och trycker sedan en gång på strömknappen efter start. När FM-läget är aktiverat visas det i displayen. Med den digitala sökaren är det enkelt att hitta rätt radiostation. Du kan spara upp till 32 radiostationer för att snabbt kunna hitta tillbaka dina favoritkanaler. 

Ta med dig din DAB 2.0 överallt

DAB 2.0 har en inbyggd utgång för hörlurar. Du kan välja mellan att använda de medföljande in-ear-hörlurarna eller ansluta ett par andra hörlurar.  

DAB 2.0 har ett uppladdningsbart batteri med en batteritid på upp till 8 timmar. Du kan med andra ord lyssna på din DAB+ radio en hel arbetsdag eller ge dig ut på en längre promenad utan att behöva oroa dig över batteritiden eller begränsas med en strömadapter. Du laddar enkelt din radio med usb-kabeln som medföljer i förpackningen. 

Medföljande tillbehör

I förpackningen medföljer det en radio, ett par hörlurar, en USB-kabel för laddning, en handledsrem och en bruksanvisning. 

1006798 Andersson Andersson DAB 2.0 DB-02 Med en smidig portabel DAB+ och FM-radio kan du lyssna på dina favoritstationer när du är på arbetet,  promenerar eller utför andra aktiviteter. DAB 2.0 har en kompakt och smidig design som passar perfekt i handen. Med den 1,4" stora displayen ser du tydligt vilken radiostation du lyssnar på. Inbyggd FM-radio DAB 2.0 är inte enbart en liten och portabel DAB+ radio, den har även inbyggd FM-radio, om du föredrar att lyssna på radiokanaler. För att nå FM-radion kopplar du in ett par hörlurar och trycker sedan en gång på strömknappen efter start. När FM-läget är aktiverat visas det i displayen. Med den digitala sökaren är det enkelt att hitta rätt radiostation. Du kan spara upp till 32 radiostationer för att snabbt kunna hitta tillbaka dina favoritkanaler.  Ta med dig din DAB 2.0 överallt DAB 2.0 har en inbyggd utgång för hörlurar. Du kan välja mellan att använda de medföljande in-ear-hörlurarna eller ansluta ett par andra hörlurar.   DAB 2.0 har ett uppladdningsbart batteri med en batteritid på upp till 8 timmar. Du kan med andra ord lyssna på din DAB+ radio en hel arbetsdag eller ge dig ut på en längre promenad utan att behöva oroa dig över batteritiden eller begränsas med en strömadapter. Du laddar enkelt din radio med usb-kabeln som medföljer i förpackningen.  Medföljande tillbehör I förpackningen medföljer det en radio, ett par hörlurar, en USB-kabel för laddning, en handledsrem och en bruksanvisning.  Radioapparater 3,2 4 399 SEK 399 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Radio & Stereo
  3. Radioapparater