Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Retro-designad radio från Panasonic

Panasonic RF-D100BTEGT

  Art.nr: 1004792
  • Tidlös design
  • FM och DAB-radio
  • Bluetooth
  • AUX-ingång
  • 2 stereo-högtalare på 6.5cm

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Panasonic RF D100BTEGT är en kraftfull radio i en tidlös design i aluminium och trädekor. Digitalradion har genom FM och DAB+ ett stort utbud av radiokanaler, du kan även spela upp musik från dina enheter via Bluetooth. Radion är utrustad med dubbla högtalare för fylligt och harmoniskt stereoljud. Radions tydliga LCD-display gör det enkelt att ställa in och spara dina favoritkanaler.

Stilren radio i retro-design

Med sin klassiska trädekor och aluminiumfront har RF D100BTEGT en tidlös design som passar in i såväl sovrummet, som i köket. Navigera enkelt mellan dina favoritkanaler med hjälp av radions tydliga LCD-display.

Panasonic RF D100BTEGT

DAB+, FM och Bluetooth

Panasonic RF D100BTEGT är utrustad med både DAB+ och FM-radio och ger därför ett stort utbud av radiostationer att välja bland. Du kan även spela upp dina spellistor från din smartphone med hjälp av Bluetooth eller via radions AUX-ingång.

Dubbla kraftfulla högtalare

Radion är utrustad med dubbla högtalare på 6.5cm. Högtalarna ger ett kraftfullt, tydligt och harmoniskt ljud med bra bas som passar alla tillfällen.

1004792 Panasonic Panasonic RF-D100BTEGT RF-D100BTEGT Panasonic RF D100BTEGT är en kraftfull radio i en tidlös design i aluminium och trädekor. Digitalradion har genom FM och DAB+ ett stort utbud av radiokanaler, du kan även spela upp musik från dina enheter via Bluetooth. Radion är utrustad med dubbla högtalare för fylligt och harmoniskt stereoljud. Radions tydliga LCD-display gör det enkelt att ställa in och spara dina favoritkanaler. Stilren radio i retro-design Med sin klassiska trädekor och aluminiumfront har RF D100BTEGT en tidlös design som passar in i såväl sovrummet, som i köket. Navigera enkelt mellan dina favoritkanaler med hjälp av radions tydliga LCD-display. DAB+, FM och Bluetooth Panasonic RF D100BTEGT är utrustad med både DAB+ och FM-radio och ger därför ett stort utbud av radiostationer att välja bland. Du kan även spela upp dina spellistor från din smartphone med hjälp av Bluetooth eller via radions AUX-ingång. Dubbla kraftfulla högtalare Radion är utrustad med dubbla högtalare på 6.5cm. Högtalarna ger ett kraftfullt, tydligt och harmoniskt ljud med bra bas som passar alla tillfällen. Radioapparater 5 1 1990 SEK 1990 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Radio & Stereo
  3. Radioapparater