Retro-designad radio från Panasonic

Panasonic RF-D100BTEGT

  Art.nr: 1004792
  • Tidlös design
  • FM och DAB-radio
  • Bluetooth
  • AUX-ingång
  • 2 stereo-högtalare på 6.5cm

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Panasonic RF D100BTEGT är en kraftfull radio i en tidlös design i aluminium och trädekor. Digitalradion har genom FM och DAB+ ett stort utbud av radiokanaler, du kan även spela upp musik från dina enheter via Bluetooth. Radion är utrustad med dubbla högtalare för fylligt och harmoniskt stereoljud. Radions tydliga LCD-display gör det enkelt att ställa in och spara dina favoritkanaler.

Stilren radio i retro-design

Med sin klassiska trädekor och aluminiumfront har RF D100BTEGT en tidlös design som passar in i såväl sovrummet, som i köket. Navigera enkelt mellan dina favoritkanaler med hjälp av radions tydliga LCD-display.

Panasonic RF D100BTEGT

DAB+, FM och Bluetooth

Panasonic RF D100BTEGT är utrustad med både DAB+ och FM-radio och ger därför ett stort utbud av radiostationer att välja bland. Du kan även spela upp dina spellistor från din smartphone med hjälp av Bluetooth eller via radions AUX-ingång.

Dubbla kraftfulla högtalare

Radion är utrustad med dubbla högtalare på 6.5cm. Högtalarna ger ett kraftfullt, tydligt och harmoniskt ljud med bra bas som passar alla tillfällen.

1004792 Panasonic Panasonic RF-D100BTEGT RF-D100BTEGT Panasonic RF D100BTEGT är en kraftfull radio i en tidlös design i aluminium och trädekor. Digitalradion har genom FM och DAB+ ett stort utbud av radiokanaler, du kan även spela upp musik från dina enheter via Bluetooth. Radion är utrustad med dubbla högtalare för fylligt och harmoniskt stereoljud. Radions tydliga LCD-display gör det enkelt att ställa in och spara dina favoritkanaler. Stilren radio i retro-design Med sin klassiska trädekor och aluminiumfront har RF D100BTEGT en tidlös design som passar in i såväl sovrummet, som i köket. Navigera enkelt mellan dina favoritkanaler med hjälp av radions tydliga LCD-display. DAB+, FM och Bluetooth Panasonic RF D100BTEGT är utrustad med både DAB+ och FM-radio och ger därför ett stort utbud av radiostationer att välja bland. Du kan även spela upp dina spellistor från din smartphone med hjälp av Bluetooth eller via radions AUX-ingång. Dubbla kraftfulla högtalare Radion är utrustad med dubbla högtalare på 6.5cm. Högtalarna ger ett kraftfullt, tydligt och harmoniskt ljud med bra bas som passar alla tillfällen. Radioapparater 5 1 1990 SEK 1990 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Radio & Stereo
  3. Radioapparater